eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta Sonuçları

Gördüm 1-2 puan veren herkesi en başta açıklayıp beni aşırı düşük başlatmışsın. Ama ben foruma sonradan gelerek senin bana karşı uyguladığın bu kötü oyununu bozdum.
Korkak çıktın işte, korkmasaydın aslanlar gibi gelir düşük puanlarına göğüs gererdin. Allah bilir oturumu kapatıp bakmışsındır sen puanlara.

------

Ben hala geç gelmenin nedenini dsoruyorum farkındaysan.

Korkak çıktın işte, korkmasaydın aslanlar gibi gelir düşük puanlarına göğüs gererdin. Allah bilir oturumu kapatıp bakmışsındır sen puanlara.
Konuya girip ilk baştaki puan durumuna bakmıştım ki zaten, açık ara sonuncu olduğumu görüp çıkmıştım direkt.

Reactions: kerem
Temmuz geceleri işte dışarda oluyorum genelde bu muhteşem havalarda

Bu hafta pek bulunamadım konuda ama diğer haftalarda yer alacağım.

Tam puan veren @Veteran @mesmeso ve @EmreCan teşekkür ediyorum size.

Yüksek puan veren herkese de teşekkürler.

Düşük puan verenlere hiçbir şey demiyorum.

Bilerek 1 puan veren bazı isimlerin olduğunu düşünüyorum bu tezimin doğruluğunu önümüzdeki haftalardaki puanlara bakıp anlayacağım.
Yine birkaç hafta daha gözlemleyeceğim şeyse yakın arkadaşlara yüksek verilmesi olacak.
Bu hafta gözüme çarpan bir iki isim oldu.

Açıkçası iyi bir şarkıyla geldiğimi düşünüyorum ama beklentimin altında kaldı puanlar. Böyle olunca ikinci haftaya daha güçlü bir şarkıyla geleceğim ki bu haftaki puanı unuttursun, malum eleme var.

------

Sorması ayıp naptınız?
Dışarıdaydım diyorum ya yemek falan yedik gezdik.

Tarkan'ın şarkılarını bir kaç tanesi hariç bilmiyorum ama oylamaya da bakarsak bu şarkıyı erken kullandın galiba @Tolstoyevski

Temmuz geceleri işte dışarda oluyorum genelde bu muhteşem havalarda
Sonunda yetişemye çalışacağım dedin ama.

------

Üzerime oynamasaydın kaçmazdım.

Bu haftaki şarkıma foruma hitap etmediği için güvenmiyordum, diğer haftalar böyle olmaz.
İlk haftanın günahı olmaz dedik zaten eleme olsaydı hiç foruma gelmezdin o zaman? Çok kızgınım sana. Bu akşam sonuçtan önce dediklerin için de.

İlk haftanın günahı olmaz dedik zaten eleme olsaydı hiç foruma gelmezdin o zaman? Çok kızgınım sana. Bu akşam sonuçtan önce dediklerin için de.
İlk hafta eleme olsaydı bu şarkıyı kullanmayacaktım zaten, demiştim bunları sana.

Gece uzun sürdü biraz
ama yetiştim say işte bak ne güzel puanları yorumluyoruz