eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta Sonuçları

Gördüm 1-2 puan veren herkesi en başta açıklayıp beni aşırı düşük başlatmışsın. Ama ben foruma sonradan gelerek senin bana karşı uyguladığın bu kötü oyununu bozdum. :A
Korkak çıktın işte, korkmasaydın aslanlar gibi gelir düşük puanlarına göğüs gererdin. Allah bilir oturumu kapatıp bakmışsındır sen puanlara. :A
------

Ben hala geç gelmenin nedenini dsoruyorum farkındaysan. :A

Korkak çıktın işte, korkmasaydın aslanlar gibi gelir düşük puanlarına göğüs gererdin. Allah bilir oturumu kapatıp bakmışsındır sen puanlara. :A
Konuya girip ilk baştaki puan durumuna bakmıştım ki zaten, açık ara sonuncu olduğumu görüp çıkmıştım direkt. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: kerem
------

Ben hala geç gelmenin nedenini dsoruyorum farkındaysan. :A
Temmuz geceleri işte dışarda oluyorum genelde bu muhteşem havalarda :A

• Sinir Bozucu
Bu hafta pek bulunamadım konuda ama diğer haftalarda yer alacağım. :Z

Tam puan veren @Veteran @mesmeso ve @EmreCan teşekkür ediyorum size. :bhr:

Yüksek puan veren herkese de teşekkürler. :Z

Düşük puan verenlere hiçbir şey demiyorum. :A

Bilerek 1 puan veren bazı isimlerin olduğunu düşünüyorum bu tezimin doğruluğunu önümüzdeki haftalardaki puanlara bakıp anlayacağım. :A Yine birkaç hafta daha gözlemleyeceğim şeyse yakın arkadaşlara yüksek verilmesi olacak. :A Bu hafta gözüme çarpan bir iki isim oldu. :A

Açıkçası iyi bir şarkıyla geldiğimi düşünüyorum ama beklentimin altında kaldı puanlar. Böyle olunca ikinci haftaya daha güçlü bir şarkıyla geleceğim ki bu haftaki puanı unuttursun, malum eleme var. :A
------

Sorması ayıp naptınız? :A
Dışarıdaydım diyorum ya yemek falan yedik gezdik. :A

Temmuz geceleri işte dışarda oluyorum genelde bu muhteşem havalarda :A
Sonunda yetişemye çalışacağım dedin ama. :A
------

Üzerime oynamasaydın kaçmazdım. :A

Bu haftaki şarkıma foruma hitap etmediği için güvenmiyordum, diğer haftalar böyle olmaz. :A
İlk haftanın günahı olmaz dedik zaten eleme olsaydı hiç foruma gelmezdin o zaman? Çok kızgınım sana. Bu akşam sonuçtan önce dediklerin için de. :A

Sonunda yetişemye çalışacağım dedin ama. :A
------

İlk haftanın günahı olmaz dedik zaten eleme olsaydı hiç foruma gelmezdin o zaman? Çok kızgınım sana. Bu akşam sonuçtan önce dediklerin için de. :A
Gece uzun sürdü biraz :A ama yetiştim say işte bak ne güzel puanları yorumluyoruz :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking