Çağırma şu nursuzu.ssMisafiri olan olana. @xemrexxx
Çağırma şu nursuzu.ssMisafiri olan olana. @xemrexxx
Sorması ayıp naptınız?Çağırma şu nursuzu.ss
Gördüm 1-2 puan veren herkesi en başta açıklayıp beni aşırı düşük başlatmışsın. Ama ben foruma sonradan gelerek senin bana karşı uyguladığın bu kötü oyununu bozdum.@phoebebuffay eleme anında olmadığın için seni çok kınıyorum. Ne güzel planlarım vardı ama.
Korkak çıktın işte, korkmasaydın aslanlar gibi gelir düşük puanlarına göğüs gererdin. Allah bilir oturumu kapatıp bakmışsındır sen puanlara.Gördüm 1-2 puan veren herkesi en başta açıklayıp beni aşırı düşük başlatmışsın. Ama ben foruma sonradan gelerek senin bana karşı uyguladığın bu kötü oyununu bozdum.
Ben hala geç gelmenin nedenini dsoruyorum farkındaysan.En sevdiğim ay
Çok özlemişsin beni belli oluyorForumda her şey mümkün
Konuya girip ilk baştaki puan durumuna bakmıştım ki zaten, açık ara sonuncu olduğumu görüp çıkmıştım direkt.Korkak çıktın işte, korkmasaydın aslanlar gibi gelir düşük puanlarına göğüs gererdin. Allah bilir oturumu kapatıp bakmışsındır sen puanlara.
Benden her hafta kaçamazsın haberin olsun. Yazdım bunu bir kenara, unutmam.Konuya girip ilk baştaki puan durumuna bakmıştım ki zaten, açık ara sonuncu olduğumu görüp çıkmıştım direkt.
Temmuz geceleri işte dışarda oluyorum genelde bu muhteşem havalardaKorkak çıktın işte, korkmasaydın aslanlar gibi gelir düşük puanlarına göğüs gererdin. Allah bilir oturumu kapatıp bakmışsındır sen puanlara.
------
Ben hala geç gelmenin nedenini dsoruyorum farkındaysan.
@xemrexxx bizsiz yapamaz. Bırak özlemini gidersin.Git uyu dinlen sen feleğin şaştı bugün senin
Dışarıdaydım diyorum ya yemek falan yedik gezdik.Sorması ayıp naptınız?
Üzerime oynamasaydın kaçmazdım.Benden her hafta kaçamazsın haberin olsun. Yazdım bunu bir kenara, unutmam.
Sonunda yetişemye çalışacağım dedin ama.Temmuz geceleri işte dışarda oluyorum genelde bu muhteşem havalarda
İlk haftanın günahı olmaz dedik zaten eleme olsaydı hiç foruma gelmezdin o zaman? Çok kızgınım sana. Bu akşam sonuçtan önce dediklerin için de.Üzerime oynamasaydın kaçmazdım.
Bu haftaki şarkıma foruma hitap etmediği için güvenmiyordum, diğer haftalar böyle olmaz.
@xemrexxx bizsiz yapamaz. Bırak özlemini gidersin.
İlk hafta eleme olsaydı bu şarkıyı kullanmayacaktım zaten, demiştim bunları sana.İlk haftanın günahı olmaz dedik zaten eleme olsaydı hiç foruma gelmezdin o zaman? Çok kızgınım sana. Bu akşam sonuçtan önce dediklerin için de.
1 hafta sonra hogathası gelince konudan çıkamaz bu daha başlangıç. Isınma turları hala.Ne bilim uyykum geldi deyip duruyordu ondan dedim aslında senin dinlenmen lazım yoruldun bugün
Gece uzun sürdü biraz ama yetiştim say işte bak ne güzel puanları yorumluyoruzSonunda yetişemye çalışacağım dedin ama.
------
İlk haftanın günahı olmaz dedik zaten eleme olsaydı hiç foruma gelmezdin o zaman? Çok kızgınım sana. Bu akşam sonuçtan önce dediklerin için de.
1 hafta sonra hogathası gelince konudan çıkamaz bu daha başlangıç. Isınma turları hala.