Ah be şimdi dinleyecektik yine o güzel sesi oy verirkenKısaca kazanan Merve Özbey olmuş sözümün hükmü her zaman olmuştur
Gönder kabulmüşBitti mi boş kavganız? Tantana sona erdi mi? Gönderiyorum o zaman oylarımı.
Benim konu alınmamın sebebi farklı, senle ilgili değil.Arkadaşlar olayı şimdi anlamaya çalısıyorum ben foruma zor zaman ayırıyorum çok yoğun bir yoğunluğum var bildirimleri toparlayıp goygoyumu ediyorum foruma şarkımı paylaşıp gittim daha girmedim açıkcası kavgadan gürültüden dolayıda çeyrek final konusuyla hiç alakadar olmak istemedim eğer @Maskeli Fedai özelden durumu demeseydi ben kavgalardan dolayı ms e bakmayacaktım oyumu daha kullanamadım kullanıp sonucu beklicektimşimdi burda @Cervantes konu alınıyor ilk foruma geldimden beridir sınıf arkadaşım dedim varsa ona bir hatam söyler hatta okulda kafasına uçan silgi bile atmadım@xdragxx @Yakamoz-Asi Geçiyor eğer ufacık tartışmam yanlıs sözüm onlara olduysa söylesinler ben bu forumda azıcık özel yerde görünüyorsam hiç bu tür şeylere girmedim içindir bizim burda görevimiz hep insanları eğlendirmek oldu @MasacRE @XanTier @Gerekli24 @phoebebuffay genelde ağırlıklı kötü veren kimseyle ufak tartışmam olmadı 1 verenlere cevap bile vermedim kim ne veriyorsa versin @Tolstoyevski ne yaparsa yapsın benim oyum değişmez demiştim @Maskeli Fedai e kimseyle birşeyimiz yok zaten ben forumda yokum ms konusuna şarkı paylaştıktan sonra girmemişim @The_Erinch @Özgür @slhttnmtl @Ahmed cevap açık değilmi şimdide kısıtlı zamanımızda goygoy yapmak varken burda kavga okumak istemedim için girmedim sonuca kadarda bakmıcam zaten kimin napıcayla ilgilide ben sunucu değilim burda kimsenin bana sormasına gerek yok artık normal yarışmacı olarak oy verip sonuc bekliyoruz bu kadar yanı ve bir yerde tartısma oldunu sezersem ben o konuyla ilgilenmem @Maskeli Fedai demese sonuca kadar bakmamaya devam edicektim şimdi şuandan itibaren yapıcam gibi
Bu sefer çok zorlanıyorum.. O yüzden halen yollayamadım 🤷🤷🤷Oylarınızı 20.00'a kadar gönderebilirsiniz.
@BARON男爵 @Dosi @Sherlock @MasacRE @ozmoturk @EmreCan @Billy Kane @ömer karataş @MEnes @tolgab @-potterhead- @Turkuazz @xBUGRAx @batuhankaralar @bazinga @Silinmiş Üye @Tolstoyevski @The_Erinch @Aserat @xemrexxx
Ben şu an öğretmen değilim özel okul olduğum için yeni bir okul bekliyorum@denizz19 nasıldı ilk günün
Aynen Gerekli harcadılarAh be şimdi dinleyecektik yine o güzel sesi oy verirken
3 Ve 4 puan ile 1 ve 2 puan alacak isimler arasında kararsızım kim hangi sıralamada olsun diye. Tekrar tekrar recap dinleyip son kararımı veririm :/Oylarınızı 20.00'a kadar gönderebilirsiniz.
@BARON男爵 @Dosi @Sherlock @MasacRE @ozmoturk @EmreCan @Billy Kane @ömer karataş @MEnes @tolgab @-potterhead- @Turkuazz @xBUGRAx @batuhankaralar @bazinga @Silinmiş Üye @Tolstoyevski @The_Erinch @Aserat @xemrexxx
Zamanında Sıla’yla kafayı bozduğu gibi bu sefer de Merve Özbey’e takıldı kaldı, işimiz var sayın Gs’li dostum.Kısaca kazanan Merve Özbey olmuş sözümün hükmü her zaman olmuştur
@Sherlock gelmişken haftanın üyeleri konusunu açar mısınZamanında Sıla’yla kafayı bozduğu gibi bu sefer de Merve Özbey’e takıldı kaldı, işimiz var sayın Gs’li dostum.@Maskeli Fedai
İnsan 2 dakika nefeslenmemize izin verir, geliyor zaten.@Sherlock gelmişken haftanın üyeleri konusunu açar mısın
Zoruna mı gitti ŞarloZamanında Sıla’yla kafayı bozduğu gibi bu sefer de Merve Özbey’e takıldı kaldı, işimiz var sayın Gs’li dostum.@Maskeli Fedai
Sen şarkıyı 6 cümle dinleyerek mi oyladın 😱😱😱@The_Erinch şarkını dinlediğimde şok oldum resmen, “bir avuç toprak için yor kendini” kısmını kullanmamışsın. Bu durum sana vereceğim puana ciddi anlamda etki etti haberin olsun, şaşırma diye şimdiden söyleyeyim dedimkeşke o kısmı kullansaydın, o kısım şarkının en güzel yeri bence
Yarışmanın amacı bu zaten, bütün şarkıyı dinleyecek halim yokSen şarkıyı 6 cümle dinleyerek mi oyladın 😱😱😱
Hiç birzaman Recaba göre oy vermedim.Yarışmanın amacı bu zaten, bütün şarkıyı dinleyecek halim yok
Abi her şarkıya recape göre oy veriyorum yalnız ben çoğu şarkının tamamını bilmiyorum çünkü. Recapte ne çıkıyorsaHiç birzaman Recaba göre oy vermedim.
Vermemde.
Görüşüne saygı duyuyorum dostum, canın sağolsun.
Dediğim gibi yarışmanın amacı ve olayı bu zaten, ben şarkının tamamını dinlesem bile recap a göre oy veririm çünkü dikkate almamız gereken kısım orası. Oylarımızı şarkıların tamamına göre kullanacak olsak recap diye bir şey olmazdı zatenHiç birzaman Recaba göre oy vermedim.
Vermemde.
Görüşüne saygı duyuyorum dostum, canın sağolsun.
Dediğim gibi yarışmanın amacı ve olayı bu zaten, ben şarkının tamamını dinlesem bile recap a göre oy veririm çünkü dikkate almamız gereken kısım orası. Oylarımızı şarkıların tamamına göre kullanacak olsak recap diye bir şey olmazdı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?