eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Tamam bundan sonra etiket ederim.
Sen tabiki rahatsızlığını dile getirebilirsin. kerem 3 isim dedi slhttnmtl ben şikayet etmedim dedi. Çiğdem ise cevap yazmıyor yani kerem son sözü diyene kadar yazmaz ve onun karşı çıktığını da sanmıyorum. Geriye sen kaldın ve gündüz zaten açıkça söyledin. Bu yüzden ozaman sadece Ahmed diye yazdım.
Ben yıllardır jüri üyeliği yaptım burada ve şuan en azından senle şuan konuşuyorum ama hiç konuşmadığım isimlere bile yüksek puanlar veriyorum. Burada her yarışmacı en düşükleride tattı üst kısımlarıda.
Keşke sen bize yönetici oylaması yaparken daima aktif olanların aktifliğine bile 3 puandan aşağısını vermeseydin bizde sana bunu yazdaydık: .

Ayrıca sen o oyları verirken ben atamızın kötü olduğunu da bilmiyordum. Senle Ogün harici tartışma dahi olmadı.
Bu arada bu hafta puanım iyi gelmeyecek maalesef daha güçlü şarkılar var diye (benim zevkime göre) . dün geceden önce şekillenmiş ve bir kenarda duruyor saat ve günü belli olarak. Dünden dolayı sanma. Yani kısacası kişiye veya olaylara göre şekillenmedi şuana kadar puanlarım.
MS artık öyle bir hal aldı ki şarkılar belli olduğında önden bir sıralama yapıp kendime yolladığım oluyor.
------

2 gün sonra 'olay büyümesin diye büyüklük yaptım' der. Bana özüründen sonra yaptığı gibi :A ve zaten mecbur kaldı. Artık yok öyle kendi başına kurallar koymak. İkidir hepimiz el birliği ile onun tek başına aldığı kararları yok ediyoruz. İstediğini alamıyor.
Ben yukarıda da dediğim gibi ne senin ne de diğerlerinin kişiye göre oy vermediğini bildiğimi dedim. Sadece yeni zevke sahip insanların genel olarak her hangi yarışmada son haftalar katılmasının doğru olmadığını ifade etdim. Bu şu ana kadar böyleydi diye böyle devam etmeli diye bir kaade yok. Heryerde kural değişebiliyor. Ve o yüzden sorguladım ve olmayacağını gördüm ve sustum. Bu kadar.

Bu hafta düşük vermen de sorun değil. Az çok zevkini tanıdım.

• Beğendim
Reactions: Dosi
@Çiğdem ilginç attığına göre sen de olaylardan habersizsin :A Cevap ver ona göre cevap vereceğim zaten bence Çiğdem böyle bir şey yapmamıştır diye en az 2-3 kez yazdım geçmiş sayfalarda.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Ben yukarıda da dediğim gibi ne senin ne de diğerlerinin kişiye göre oy vermediğini bildiğimi dedim. Sadece yeni zevke sahip insanların genel olarak her hangi yarışmada son haftalar katılmasının doğru olmadığını ifade etdim. Bu şu ana kadar böyleydi diye böyle devam etmeli diye bir kaade yok. Heryerde kural değişebiliyor. Ve o yüzden sorguladım ve olmayacağını gördüm ve sustum. Bu kadar.

Bu hafta düşük vermen de sorun değil. Az çok zevkini tanıdım.
Aynen. Pop müzik ve arabesk ağırlık müzik zevkim 😊 ama maNga'nın geçen haftaki şarkısını seviyorum. Bu yüzdende ilk 3e girdi

• Beğendim
Reactions: Ahmed
Babayı sen şutladın. :A
E-nn7NdXsAAAClz.jpeg

@Forumdash ı yollarum üstüne :A

İnsanların hatrına şimdilik susma kararı aldım. Yoksa hala cevaplanmayan o kadar soru var ki hatta hiçbir soru cevaplanmadı aslında.
Hak edenin kazandığı, kalbi temiz olan, iyi şarkılarla gelen bir yarışmacımızın kazandığı bir sene olsun. Herkese bol şanslar. @Emre Ozansoy sana zaten oyumu atmıştım şimdiden yarın için kolay gelsin sana.

Özelden yazmıyoruz @Ahmed ne yazıyorsak konuda açıp oku herkesi etiketlemek zorunda mıyız zaten kimin şikayet etme potansiyeli olduğu belli :A
Ne malum belki sonradan oy verenler sana yüksek oy verecek sen ya da bir başkası akıl okumaya mı başladınız. Oylamada birileri yüksek oy olacak birileri düşük oy olacak böyle bir mantık olabilir mi ya sen istemiyordun diye 10 sezonluk formatı değiştirelim oldu :A
------

Sıra sende @Çiğdem sen de bundan önce sunduğun yarışmalarda sonradan insanları alırken niye şikayet ettin bu sefer sen de açıkla bekliyoruz burada kaç gündür?
Kerem zaman mı kazanmaya çalışıyorsun şu işi artık bir an önce halletsen diyorum kabak tadı verdi çünkü :A
Dün net konuşuyordun bugün bakarız diyorsan bu işin sonunda oyların sayılacağını konudaki herkes biliyor..
------

@Çiğdem bu arada yarışmanın eski sunucusu olduğun için senden hala cevap bekliyorum. Cevabın gelmezse gördüğüm yerde sormak zorunda kalacağım...
Öncelikle herkese iyi akşamlar,

Yarışmamızda çeyrek finale girmişken yeni jüri üyesi adaylarımız dahil olmak istedi ve bizde bunu başta yadırgamadık fakat bize gelen itirazlar sonucunda bu durum yarışmacıların kaderlerini etkileyeceği için tüm bu olanlar yaşandı. Bu durumda ortayı bulma amaçlı harekete geçtim ve konunun daha fazla uzamaması adına beklediğim gibi pozitif bir geri dönüş aldım. Belirtilen yeni jüri üyeleri adaylarımız bu haftadan itibaren oy kullanabileceklerdir. Bu konuda itiraz eden yarışmacılar ile konuştuğumu ve art niyetli bir davranış tespit edilirse bu konuda da gereken önlemimizi alacağımızı belirtmek isterim.

Gerçekten tüm içtenliğimle zor durumda bırakıldığımı belirtmek isterim. Bunun yanında konuda sürekli bana atılan asılsız ve birbirini tutmayan iddialara mı cevap vereyim, yoksa açıklama mı yapayım veya yarışmacıları mı ikna etmekle uğraşayım üstelik çok hassas bir dönemden geçtiğim şu sıralarda reel hayatım en büyük önceliğimken...

Ben bu yarışmayı benden çok istenildiği ve özlendiği için geri getirdim. Her zaman bütün yarışmacılara destek oldum. Gerçekten herkesi düşündüm. Her hafta eleme gecelerinden önce puanları toplarken bile bir yarışmacı elendiğini farkettiğim anda bile çok üzüldüm. Bir kusurum, bir hatam olduysa sürekli bunlara çözüm aramakla uğraştım, uğraşmaya da devam ediyorum. Her zaman sadece 'müzik' ve 'goygoy'larla dolu bir 15 hafta geçirmek amacıyla ben bu yola başladım. Bizim bu platformdan başka çıkarımız yok zaten. Finale doğru yaklaşırken bütün yarışmacı ve jüri üyelerimizi daha fazla tadımızın kaçmaması adına yaşanması istenmeyen tüm olayları arkalarında bırakıp son iki haftaya girmişken sadece müzik ve puanların konuşması adına çağrıda bulunuyorum. Zor süreçten geçtiğim şu günlerdeki en içten ve en son açıklamam bu olacaktır. Yarın sonuç konusunda @Emre Ozansoy'un sunumuyla görüşmek üzere. Bütün yarışmacılarımıza başarılar diliyorum. Yeni jüri üyelerimize de hoşgeldiniz diyelim... @The_Erinch @Çiğdem @slhttnmtl @Özgür @Ahmed @Tolstoyevski
Sincap @Çiğdem herkes seni istiyor burada belki işi sen çözersin :A
Arkadaşlar olayı şimdi anlamaya çalısıyorum ben foruma zor zaman ayırıyorum çok yoğun bir yoğunluğum var bildirimleri toparlayıp goygoyumu ediyorum foruma şarkımı paylaşıp gittim daha girmedim açıkcası kavgadan gürültüden dolayıda çeyrek final konusuyla hiç alakadar olmak istemedim eğer @Maskeli Fedai özelden durumu demeseydi ben kavgalardan dolayı ms e bakmayacaktım oyumu daha kullanamadım kullanıp sonucu beklicektim :A şimdi burda @Cervantes konu alınıyor ilk foruma geldimden beridir sınıf arkadaşım dedim varsa ona bir hatam söyler hatta okulda kafasına uçan silgi bile atmadım :A @xdragxx @Yakamoz-Asi Geçiyor eğer ufacık tartışmam yanlıs sözüm onlara olduysa söylesinler ben bu forumda azıcık özel yerde görünüyorsam hiç bu tür şeylere girmedim içindir bizim burda görevimiz hep insanları eğlendirmek oldu @MasacRE @XanTier @Gerekli24 @phoebebuffay genelde ağırlıklı kötü veren kimseyle ufak tartışmam olmadı 1 verenlere cevap bile vermedim kim ne veriyorsa versin @Tolstoyevski ne yaparsa yapsın benim oyum değişmez demiştim @Maskeli Fedai e kimseyle birşeyimiz yok zaten ben forumda yokum ms konusuna şarkı paylaştıktan sonra girmemişim @The_Erinch @Özgür @slhttnmtl @Ahmed cevap açık değilmi şimdide kısıtlı zamanımızda goygoy yapmak varken burda kavga okumak istemedim için girmedim sonuca kadarda bakmıcam zaten kimin napıcayla ilgilide ben sunucu değilim burda kimsenin bana sormasına gerek yok artık normal yarışmacı olarak oy verip sonuc bekliyoruz bu kadar yanı ve bir yerde tartısma oldunu sezersem ben o konuyla ilgilenmem @Maskeli Fedai demese sonuca kadar bakmamaya devam edicektim şimdi şuandan itibaren yapıcam gibi :A :A :A

Arkadaşlar olayı şimdi anlamaya çalısıyorum ben foruma zor zaman ayırıyorum çok yoğun bir yoğunluğum var bildirimleri toparlayıp goygoyumu ediyorum foruma şarkımı paylaşıp gittim daha girmedim açıkcası kavgadan gürültüden dolayıda çeyrek final konusuyla hiç alakadar olmak istemedim eğer @Maskeli Fedai özelden durumu demeseydi ben kavgalardan dolayı ms e bakmayacaktım oyumu daha kullanamadım kullanıp sonucu beklicektim :A şimdi burda @Cervantes konu alınıyor ilk foruma geldimden beridir sınıf arkadaşım dedim varsa ona bir hatam söyler hatta okulda kafasına uçan silgi bile atmadım :A @xdragxx @Yakamoz-Asi Geçiyor eğer ufacık tartışmam yanlıs sözüm onlara olduysa söylesinler ben bu forumda azıcık özel yerde görünüyorsam hiç bu tür şeylere girmedim içindir bizim burda görevimiz hep insanları eğlendirmek oldu @MasacRE @XanTier @Gerekli24 @phoebebuffay genelde ağırlıklı kötü veren kimseyle ufak tartışmam olmadı 1 verenlere cevap bile vermedim kim ne veriyorsa versin @Tolstoyevski ne yaparsa yapsın benim oyum değişmez demiştim @Maskeli Fedai e kimseyle birşeyimiz yok zaten ben forumda yokum ms konusuna şarkı paylaştıktan sonra girmemişim @The_Erinch @Özgür @slhttnmtl @Ahmed cevap açık değilmi şimdide kısıtlı zamanımızda goygoy yapmak varken burda kavga okumak istemedim için girmedim sonuca kadarda bakmıcam zaten kimin napıcayla ilgilide ben sunucu değilim burda kimsenin bana sormasına gerek yok artık normal yarışmacı olarak oy verip sonuc bekliyoruz bu kadar yanı ve bir yerde tartısma oldunu sezersem ben o konuyla ilgilenmem @Maskeli Fedai demese sonuca kadar bakmamaya devam edicektim şimdi şuandan itibaren yapıcam gibi :A :A :A
Yani Çiğdem o zaman sana kısa bir sorum olacak.
Biliyorsunuz 6 kişi kaldınız. Sen, Tolsto, Erinç, Özgür, Slhmt ve Ahmed. Kerem bize 3 kişi bana özelden rahatsız oldular sonradan xdragxx ve Yakamoz jüri olunca dediler.
Bu cevabından anladığıma göre sen rahatsız olmamışsın ki ben konuda da yazdım Çiğdem rahatsız olmaz çünkü kendisi sundu ve beni sonradan jüri olarak aldı diye. Eeee slhmtl geliyor ben hiçbir şekilde şikayet etmedim diyor.
O zaman @kerem bu konuda da bizi kandırıyor 3 kişinin şikayet ettiği yok. Çünkü Tolsto, Özgür ve Erinç de etmemiş. Cevabın için teşekkür eder yarışmada başarılar dilerim.

Açıklaman için teşekkür ederim.
İlk anlamadım ama 3 kere okuduğumda anladım..gözlüklerimi taktım :A :A :A :A

Ben almam gerekenleri aldım yazdıklarında.
Bende bu saatten sonra sorunsuz,eğlenceli bir 3 hafta diliyorum.
Bol oyun geldiği;eğlenceli olsun.

Hakeden hangimiz ise o kalsın son dörde.

Biliyorsunuz 6 kişi kaldınız. Sen, Tolsto, Erinç, Özgür, Slhmt ve Ahmed. Kerem bize 3 kişi bana özelden rahatsız oldular sonradan xdragxx ve Yakamoz jüri olunca dediler.
Bu cevabından anladığıma göre sen rahatsız olmamışsın ki ben konuda da yazdım Çiğdem rahatsız olmaz çünkü kendisi sundu ve beni sonradan jüri olarak aldı diye. Eeee slhmtl geliyor ben hiçbir şekilde şikayet etmedim diyor.
O zaman @kerem bu konuda da bizi kandırıyor 3 kişinin şikayet ettiği yok. Çünkü Tolsto, Özgür ve Erinç de etmemiş. Cevabın için teşekkür eder yarışmada başarılar dilerim.
Kaç gündür çelişkilerini yazıp durdum kerem'in. Bunun böyle olduğu ilk '1-2' demesinden belliydi :A :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Evet @Çiğdem aslında çoğu kişi bunun için seni istemişti sen gelmeyince de bir süre bazı düşünceler oldu bu 3 juri muhabbeti nedeniyle yoksa seni biliyorum ben de zaten gör diye etiketledim. Kaç kere düşük versem de bir şey demediğini de biliyorum bu açıklaman iyi oldu.