eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Ben yukarıda da dediğim gibi ne senin ne de diğerlerinin kişiye göre oy vermediğini bildiğimi dedim. Sadece yeni zevke sahip insanların genel olarak her hangi yarışmada son haftalar katılmasının doğru olmadığını ifade etdim. Bu şu ana kadar böyleydi diye böyle devam etmeli diye bir kaade yok. Heryerde kural değişebiliyor. Ve o yüzden sorguladım ve olmayacağını gördüm ve sustum. Bu kadar.

Bu hafta düşük vermen de sorun değil. Az çok zevkini tanıdım.

Reactions: Dosi
@Çiğdem ilginç attığına göre sen de olaylardan habersizsin
Cevap ver ona göre cevap vereceğim zaten bence Çiğdem böyle bir şey yapmamıştır diye en az 2-3 kez yazdım geçmiş sayfalarda.

Reactions: Gerekli24
Aynen. Pop müzik ve arabesk ağırlık müzik zevkim 😊 ama maNga'nın geçen haftaki şarkısını seviyorum. Bu yüzdende ilk 3e girdi

Reactions: Ahmed
İnsanların hatrına şimdilik susma kararı aldım. Yoksa hala cevaplanmayan o kadar soru var ki hatta hiçbir soru cevaplanmadı aslında.
Hak edenin kazandığı, kalbi temiz olan, iyi şarkılarla gelen bir yarışmacımızın kazandığı bir sene olsun. Herkese bol şanslar. @Emre Ozansoy sana zaten oyumu atmıştım şimdiden yarın için kolay gelsin sana.

Sincap @Çiğdem herkes seni istiyor burada belki işi sen çözersin
Arkadaşlar olayı şimdi anlamaya çalısıyorum ben foruma zor zaman ayırıyorum çok yoğun bir yoğunluğum var bildirimleri toparlayıp goygoyumu ediyorum foruma şarkımı paylaşıp gittim daha girmedim açıkcası kavgadan gürültüden dolayıda çeyrek final konusuyla hiç alakadar olmak istemedim eğer @Maskeli Fedai özelden durumu demeseydi ben kavgalardan dolayı ms e bakmayacaktım oyumu daha kullanamadım kullanıp sonucu beklicektim
şimdi burda @Cervantes konu alınıyor ilk foruma geldimden beridir sınıf arkadaşım dedim varsa ona bir hatam söyler hatta okulda kafasına uçan silgi bile atmadım
@xdragxx @Yakamoz-Asi Geçiyor eğer ufacık tartışmam yanlıs sözüm onlara olduysa söylesinler ben bu forumda azıcık özel yerde görünüyorsam hiç bu tür şeylere girmedim içindir bizim burda görevimiz hep insanları eğlendirmek oldu @MasacRE @XanTier @Gerekli24 @phoebebuffay genelde ağırlıklı kötü veren kimseyle ufak tartışmam olmadı 1 verenlere cevap bile vermedim kim ne veriyorsa versin @Tolstoyevski ne yaparsa yapsın benim oyum değişmez demiştim @Maskeli Fedai e kimseyle birşeyimiz yok zaten ben forumda yokum ms konusuna şarkı paylaştıktan sonra girmemişim @The_Erinch @Özgür @slhttnmtl @Ahmed cevap açık değilmi şimdide kısıtlı zamanımızda goygoy yapmak varken burda kavga okumak istemedim için girmedim sonuca kadarda bakmıcam zaten kimin napıcayla ilgilide ben sunucu değilim burda kimsenin bana sormasına gerek yok artık normal yarışmacı olarak oy verip sonuc bekliyoruz bu kadar yanı ve bir yerde tartısma oldunu sezersem ben o konuyla ilgilenmem @Maskeli Fedai demese sonuca kadar bakmamaya devam edicektim şimdi şuandan itibaren yapıcam gibi

Yani Çiğdem o zaman sana kısa bir sorum olacak.
Biliyorsunuz 6 kişi kaldınız. Sen, Tolsto, Erinç, Özgür, Slhmt ve Ahmed. Kerem bize 3 kişi bana özelden rahatsız oldular sonradan xdragxx ve Yakamoz jüri olunca dediler.
Bu cevabından anladığıma göre sen rahatsız olmamışsın ki ben konuda da yazdım Çiğdem rahatsız olmaz çünkü kendisi sundu ve beni sonradan jüri olarak aldı diye. Eeee slhmtl geliyor ben hiçbir şekilde şikayet etmedim diyor.
O zaman @kerem bu konuda da bizi kandırıyor 3 kişinin şikayet ettiği yok. Çünkü Tolsto, Özgür ve Erinç de etmemiş. Cevabın için teşekkür eder yarışmada başarılar dilerim.

Açıklaman için teşekkür ederim.
İlk anlamadım ama 3 kere okuduğumda anladım..gözlüklerimi taktım

Ben almam gerekenleri aldım yazdıklarında.
Bende bu saatten sonra sorunsuz,eğlenceli bir 3 hafta diliyorum.
Bol oyun geldiği;eğlenceli olsun.

Hakeden hangimiz ise o kalsın son dörde.

Kaç gündür çelişkilerini yazıp durdum kerem'in. Bunun böyle olduğu ilk '1-2' demesinden belliydi

Reactions: xdragxx
Evet @Çiğdem aslında çoğu kişi bunun için seni istemişti sen gelmeyince de bir süre bazı düşünceler oldu bu 3 juri muhabbeti nedeniyle yoksa seni biliyorum ben de zaten gör diye etiketledim. Kaç kere düşük versem de bir şey demediğini de biliyorum bu açıklaman iyi oldu.