Biz biliyoruz, sen bizi dinleDün akşamdan beri ağır grip geçirdiğim için karıştırmış olabilirim, @kerem gelsin. Sorayım ona bir.
Biz biliyoruz, sen bizi dinleDün akşamdan beri ağır grip geçirdiğim için karıştırmış olabilirim, @kerem gelsin. Sorayım ona bir.
Kiss kiss ne acaba şarkın telif yemiş @Tolstoyevski hatta silinmiş bu kiss kiss te senin mi parmağın var yoksa @Emre Ozansoy un muBu haftaki şarkılar içinde en sevdiğin hangisi
Kiss kiss ne acaba şarkın telif yemiş @Tolstoyevski hatta silinmiş bu kiss kiss te senin mi parmağın var yoksa @Emre Ozansoy un mu
Şarkının ismini kim kiss kiss yaptı sen mi yaptın video silinince yoksa @Emre Ozansoy mu yaptı valla ben böyle bir şey görsem şarkı ismiyle videoda ki isim farklı direk yayından kaldııdım isimler videoyla aynı olacak @TolstoyevskiŞu şarkı dinlemişsindir daha önce yurt dışında çok popüler?
Böyle eksikliğimi ararsınız işte.Bu hafta @phoebebuffay adlı üyenin muazzam bir şekilde yönettiği Mor ve Ötesi de olmalıydı..Eksikliği hissediliyor..
Nasıl bir hesaplama yaptıysam Çarşamba yaptım, neyse bir kaç oy geldi onları kaydedip düzelteyim tarihi.Aşko bugün başlayan oylama 48 saat sonra Salı günü 20.00-de bitiyor. Karışık olan ne.@Emre Ozansoy
Benim kaliteli oylarım da onların içinde.Nasıl bir hesaplama yaptıysam Çarşamba yaptım, neyse bir kaç oy geldi onları kaydedip düzelteyim tarihi.
@Aserat hiç videoları kontrol etmiyor mu şarkının ismiBöyle eksikliğimi ararsınız işte.Harcadınız mor ve ötesi'ni...
şarkının ismi ve YouTube daki ismi farklıAşko bugün başlayan oylama 48 saat sonra Salı günü 20.00-de bitiyor. Karışık olan ne.@Emre Ozansoy
Mor ve Ötesi harcanmamalıydı.. Eksikliği belki maalesefBöyle eksikliğimi ararsınız işte.Harcadınız mor ve ötesi'ni...
Şarkının ismini kim kiss kiss yaptı sen mi yaptın video silinince yoksa @Emre Ozansoy mu yaptı valla ben böyle bir şey görsem şarkı ismiyle videoda ki isim farklı direk yayından kaldııdım isimler videoyla aynı olacak @Tolstoyevski
Sen ilk gönderenlerdensin.Benim kaliteli oylarım da onların içinde.
Sen mi değiştirdin şarkının ismini şımarığı kiss kiss yapan senmisinNasıl bir hesaplama yaptıysam Çarşamba yaptım, neyse bir kaç oy geldi onları kaydedip düzelteyim tarihi.
Ne ismi aşko, i am off-topic.
Galiba yerlisi silinmiş şarkınınŞarkı Türkiye’de Şımarık, yurt dışında İngiltere İskoçya Rusya gibi ülkelerde “Kiss Kiss” olarak biliniyor
Kiss kiss ne ya Türkiye’deyz başka şanşıda yok o şarkı Türkiye’de yasak yiyen şarkıyı @TolstoyevskiNe ismi aşko, i am off-topic.
Bugün oylama başladıysa normalde sonuçların salıya yetişmesi lazım. Sana çarşamba günü uygunsa çarşamba gününe de ertleyebilirsin tabii ki. Bu arada jüri üyesi olmak isteyen hatta puanlarını gönderen birkaç jüri üyesi adayı varmış, puanlarını kabul edip etmemek konusunda bana mesaj atmıştın. Son jüri üyemiz olan @S.G.A.T.'ın üzerinden uzun bir zaman geçti. O yüzden durumun etik kaçıp kaçmaması konusunda değerlendirme yapıp sana geri döneceğim.Dün akşamdan beri ağır grip geçirdiğim için karıştırmış olabilirim, @kerem gelsin. Sorayım ona bir.
Biraz hasta olduğum için günleri karıştırdım, Salı gününe yetişmesi lazım ise Salı gününe yapalım.Bugün oylama başladıysa normalde sonuçların salıya yetişmesi lazım. Sana çarşamba günü uygunsa çarşamba gününe de ertleyebilirsin tabii ki. Bu arada jüri üyesi olmak isteyen hatta puanlarını gönderen birkaç jüri üyesi adayı varmış, puanlarını kabul edip etmemek konusunda bana mesaj atmıştın, değerlendireceğiz tabii ki. Son jüri üyemiz olan @S.G.A.T.'ın üzerinden uzun bir zaman geçti. O yüzden durumun etik kaçıp kaçmaması konusunda değerlendirme yapıp sana geri döneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?