eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Şarkının ismini kim kiss kiss yaptı sen mi yaptın video silinince yoksa @Emre Ozansoy mu yaptı valla ben böyle bir şey görsem şarkı ismiyle videoda ki isim farklı direk yayından kaldııdım isimler videoyla aynı olacak @Tolstoyevski

Şarkı Türkiye’de Şımarık, yurt dışında İngiltere İskoçya Rusya gibi ülkelerde “Kiss Kiss” olarak biliniyor :A

Dün akşamdan beri ağır grip geçirdiğim için karıştırmış olabilirim, @kerem gelsin. Sorayım ona bir. :A
Bugün oylama başladıysa normalde sonuçların salıya yetişmesi lazım. Sana çarşamba günü uygunsa çarşamba gününe de ertleyebilirsin tabii ki. Bu arada jüri üyesi olmak isteyen hatta puanlarını gönderen birkaç jüri üyesi adayı varmış, puanlarını kabul edip etmemek konusunda bana mesaj atmıştın. Son jüri üyemiz olan @S.G.A.T.'ın üzerinden uzun bir zaman geçti. O yüzden durumun etik kaçıp kaçmaması konusunda değerlendirme yapıp sana geri döneceğim. :A

Bugün oylama başladıysa normalde sonuçların salıya yetişmesi lazım. Sana çarşamba günü uygunsa çarşamba gününe de ertleyebilirsin tabii ki. Bu arada jüri üyesi olmak isteyen hatta puanlarını gönderen birkaç jüri üyesi adayı varmış, puanlarını kabul edip etmemek konusunda bana mesaj atmıştın, değerlendireceğiz tabii ki. Son jüri üyemiz olan @S.G.A.T.'ın üzerinden uzun bir zaman geçti. O yüzden durumun etik kaçıp kaçmaması konusunda değerlendirme yapıp sana geri döneceğim. :A
Biraz hasta olduğum için günleri karıştırdım, Salı gününe yetişmesi lazım ise Salı gününe yapalım. :Z Diğer konu içinde bekliyorum mesajını o zaman. :A

• Harika
Reactions: kerem and Ahmed