Ben oldum sen de ol
Olunuyor evet geçen hafta Yiğit de yeni aramıza katılmıştı, aramıza hoş geldin @Dosi
Tamam, Aykut varsa bende varım.
Birazdan yollarım.
Ben oldum sen de ol
Olunuyor evet geçen hafta Yiğit de yeni aramıza katılmıştı, aramıza hoş geldin @Dosi
@eskici'ye her hafta 1 puan vermek için sabırsızlanıyorum.
Gülşen’e 1 verilmezEvet gelecek sezon kesinleşti. Kadro bike kuruldu.
------
Biricik @Emre Ozansoy'um var benim.
Gülşen'i çok görmüyorsun... @eskici
Dün, sponsorlu şampiyon ile şarkı mahvetmişler.Gülşen’e 1 verilmez
MusicSurvivor'da çeyrek final oylaması an itibariyle başladı! Oylarınızı Çarşamba 20.00'a kadar özel mesaj yolu ile gönderebilirsiniz. Herkese bol şans.
1. Serdar Ortaç - Dansöz
2. Candan Erçetin - Yalan
3. Pinhani - Hele Bi Gel
4. Hadise - Düm Tek Tek
5. Tarkan - Şımarık
6. maNga - Bir Kadın Çizeceksin
Şarkıların recaplarını buradan dinleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9keBDk4hD-Mp3mFL05k9xnjTadVIPJvs
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes
en sevdiğim şarkı eksi 5Çeyrek final haftasından herkese merhabalar ve tüm yarışmacılara başarılar
Bu hafta Tarkan'ın dillerden düşmayen, dünya geneli üne sahip unutulmaz şarkısı "Şımarık" (Seni Gidi Fındık Kıran) ile final puanlarınıza talibiz
Seni gidi fındıkkıran
Yılanı deliğinden çıkaran
Kaderim püsküllü belam
Yakalarsam... 😘😘
0.20 - 1.54
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes
Bu haftaki şarkılar içinde en sevdiğin hangisien sevdiğim şarkı eksi 5
Oylama neden uzun sürüyor bu haftaTarkan'ın şarkısı telife takılmış, o yüzden orijinal videoyu ekledim oynatma listesine. Sürekli etiket için kusura bakmayın.
Oylarınızı Çarşamba 20.00'a kadar gönderebilirsiniz.
1. Serdar Ortaç - Dansöz
2. Candan Erçetin - Yalan
3. Pinhani - Hele Bi Gel
4. Hadise - Düm Tek Tek
5. Tarkan - Şımarık (RECAP: 0.20 - 1.54)
6. maNga - Bir Kadın Çizeceksin
Şarkıların recaplarını buradan dinleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9keBDk4hD-Mp3mFL05k9xnjTadVIPJvs
@kerem @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @MEnes @serhatt @xemrexxx @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @S.G.A.T. @Cervantes
Uzun mu? Normal değil mi ya, ben mi günleri karıştırdım?Oylama neden uzun sürüyor bu hafta
Normalde 2 gün değil miydi bugün daha pazar ve 3 gün oluyorUzun mu? Normal değil mi ya, ben mi günleri karıştırdım?
benve hiç biri Hiç beğenmedim kardeşimBu haftaki şarkılar içinde en sevdiğin hangisi
Tamam işte, önceden de öyle değil miydi?Normalde 2 gün değil miydi bugün daha pazar ve 3 gün oluyor
Önceki haftalara göre 1 gün uzun sürüyor, Salı olsa normal olurduUzun mu? Normal değil mi ya, ben mi günleri karıştırdım?
Soruma attığın harikadan anladım hangisi olduğu ama öyle olsun bakalımbenve hiç biri Hiç beğenmedim kardeşim
Şaşkaloz, pazartesi olunca 1 salı olunca 2 oluyor işte.Tamam işte, önceden de öyle değil miydi?
Önceki haftalara göre 1 gün uzun sürüyor, Salı olsa normal olurdu
Dün akşamdan beri ağır grip geçirdiğim için karıştırmış olabilirim, @kerem gelsin. Sorayım ona bir.Şaşkaloz, pazartesi olunca 1 salı olunca 2 oluyor işte.
Önceden şarkı gönderme 1, puanlama 2 gündü 12 hafta boyunca ya da ben dejavunun tam zıttı olan şeyi oldum bir anlıkTamam işte, önceden de öyle değil miydi?
Hee geçmiş olsun.Dün akşamdan beri ağır grip geçirdiğim için karıştırmış olabilirim, @kerem gelsin. Sorayım ona bir.
Bilmiyorum, aşırı derecede kafam karıştı. Aynısını @The_Erinch'de dedi.Önceden şarkı gönderme 1, puanlama 2 gündü 12 hafta boyunca ya da ben dejavunun tam zıttı olan şeyi oldum bir anlık
Teşekkür ederim.Hee geçmiş olsun.