eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

MusicSurvivor'da çeyrek final oylaması an itibariyle başladı! Oylarınızı Çarşamba 20.00'a kadar özel mesaj yolu ile gönderebilirsiniz. Herkese bol şans. :bhr:

1. Serdar Ortaç - Dansöz
2. Candan Erçetin - Yalan
3. Pinhani - Hele Bi Gel
4. Hadise - Düm Tek Tek
5. Tarkan - Şımarık
6. maNga - Bir Kadın Çizeceksin

Şarkıların recaplarını buradan dinleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9keBDk4hD-Mp3mFL05k9xnjTadVIPJvs

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes

Değerli Arkadaşlarım;

@Ahmed @slhttnmtl @Tolstoyevski @Özgür ve @Çiğdem

Yarışmacı olduğumuz için sadece 5 puan verebildiğimiz bu evrede...Hepinize başarılar diliyorum.

Diğer tüm değerli jürilerede kolay versin.

Bu süreçte yarışmakda oy vermekde çok zor gerçekten.

Artık şarkıları tekrardan dinleyip; beni etkileyenlere göre sıralıcam.

Herkese kolay gelsin.

Tarkan'ın şarkısı telife takılmış, o yüzden orijinal videoyu ekledim oynatma listesine. Sürekli etiket için kusura bakmayın. :bilmem:

Oylarınızı Çarşamba 20.00'a kadar gönderebilirsiniz.

1. Serdar Ortaç - Dansöz
3. Pinhani - Hele Bi Gel
4. Hadise - Düm Tek Tek
5. Tarkan - Şımarık (RECAP: 0.20 - 1.54)

Şarkıların recaplarını buradan dinleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9keBDk4hD-Mp3mFL05k9xnjTadVIPJvs

@kerem @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @MEnes @serhatt @xemrexxx @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @S.G.A.T. @Cervantes

Çeyrek final haftasından herkese merhabalar ve tüm yarışmacılara başarılar :Z

Bu hafta Tarkan'ın dillerden düşmayen, dünya geneli üne sahip unutulmaz şarkısı "Şımarık" (Seni Gidi Fındık Kıran) ile final puanlarınıza talibiz :Z :Z

Seni gidi fındıkkıran
Yılanı deliğinden çıkaran
Kaderim püsküllü belam

Yakalarsam... 😘😘

0.20 - 1.54

en sevdiğim şarkı eksi 5 :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Tarkan'ın şarkısı telife takılmış, o yüzden orijinal videoyu ekledim oynatma listesine. Sürekli etiket için kusura bakmayın. :bilmem:

Oylarınızı Çarşamba 20.00'a kadar gönderebilirsiniz.

1. Serdar Ortaç - Dansöz
3. Pinhani - Hele Bi Gel
4. Hadise - Düm Tek Tek
5. Tarkan - Şımarık (RECAP: 0.20 - 1.54)

@kerem @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @MEnes @serhatt @xemrexxx @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @S.G.A.T. @Cervantes
Oylama neden uzun sürüyor bu hafta :A

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: kerem and eskici
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski