Ben de mi o grubun içindeyim?Ben niye çatlayayım forumun her anlamda haksızlık yaptığı ayan beyan ortada zaten içim rahat hiçbirine hakkım helal değil zehir zıkkım olsun hepsine![]()
Ben de mi o grubun içindeyim?Ben niye çatlayayım forumun her anlamda haksızlık yaptığı ayan beyan ortada zaten içim rahat hiçbirine hakkım helal değil zehir zıkkım olsun hepsine![]()
Yeap de dur ben buna göre bakınıp sana süresini atıcam.Bununla mı yapayım recapı?![]()
Tamamdır.Yeap de dur ben buna göre bakınıp sana süresini atıcam.![]()
Valla bilerek düşük vermişsen evetBen de mi o grubun içindeyim?![]()
Yoo niye bilerek düşük vereyim?Valla bilerek düşük vermişsen evet![]()
Aslında iyi şarkıydı ama rakiplerin daha iyileriyle gelmiş olabilir. Bu şarkının konser kaydını daha çok seviyorum, enerjisi konser kaydında daha iyi çıkıyor.Daha Mutlu Olamam ile elendim.Çeyrekte Cambaz, yarı finalde Bir Derdim Var'ı kullanmayı düşünüyorum ama nasip olmadı.
Yalnız şarkılarım iyi gitti çoğunlukla. Sen Sevda Çiçeği ile ortalama gitmişsin mesela, ben final puanı almıştım.![]()
İkili eleme haftası olduğu için herkes büyük kozlarını oynadı evet. Ben strateji hatası yaptım, Araf veya Oyunbozan'ı bıraksaydım elenmezdim muhtemelen.Aslında iyi şarkıydı ama rakiplerin daha iyileriyle gelmiş olabilir. Bu şarkının konser kaydını daha çok seviyorum, enerjisi konser kaydında daha iyi çıkıyor.Benim dönemimde rakipler ayrı zordu.
![]()
Çok fazla dinlediğim bir şarkıcı değil ama zihnimde isim olarak iki şarkısı canlanıyor, Gamsız Hayat ve Melek. İyi bir ses rengi var.@Araf hazır buralara gelmişin Candan Erçetin hakkında ne düşünüyorsun, bu kadar genç neslin arasından son 6 ya getirebildik 🙏🙏🙏
Senin bana en yüksek verdiğin puan kaçtı acabaYoo niye bilerek düşük vereyim?Sen bana daha düşük puanlar vermişsindir totalde ayrıca.
![]()
Onu hatırlamıyorum da ben sana totalde 2 kez 1 verdim galiba. Sen bana 4-5 kez verdin.Senin bana en yüksek verdiğin puan kaçtı acaba![]()
İşte bu beni zor durumda bıraktıBu hafta ülkemizi 2009 yılında Eurovision'da temsil eden, Eurovision denince akla gelen ilk şarkılardan biri olan "Dum Tek Tek" ile karşınızdayım. Ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden bu şarkı, Eurovision tarihimizdeki en yüksek 2.puanı alarak oldukça zorlu rakiplere karşı yarışmayı 4.sırada tamamlamıştı. Keyifli dinlemeler.
recap: 1.49 - 2.32
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes
Benim için olumlu bir yorum olarak kabul ediyorumİşte bu beni zor durumda bıraktı
Kafamda bir liste oluştu gibi. Recapları dinleyince tam karar veririm.
@Yakamoz-Asi 6 şarkı var nasılsa sen de İsviçreli jüri olarak katılsana @Emre Ozansoy özelden listeyi gönderir sanırım![]()
Ben oldum sen de olÖyle sonradan jüri olunuyor mu ki?
Oluyorsa gönderirim.![]()
Bu defa zemin çürük bence
Olunuyor evet geçen hafta Yiğit de yeni aramıza katılmıştı, aramıza hoş geldinÖyle sonradan jüri olunuyor mu ki?
Oluyorsa gönderirim.![]()