Tamamdır anlaştık.
Aynen, biz hazırız.
Neyse ben adaletin temsilcisi olmaya devam edeyim.😎
Tamamdır anlaştık.
Aynen, biz hazırız.
Yok olmaz öy eşey.Sırtımdan pıçaklarsan yakarım.
Bizde kazanmak için zirveye göz dikelim. 😎Neyse ben adaletin temsilcisi olmaya devam edeyim.😎
Plan öncelikle yabancı şarkıcıları çökertmek. Sonrasında diğer güçsüz rakipleri yemek.Yok olmaz öy eşey.
Plan nedir.
Bizde kazanmak için zirveye göz dikelim. 😎
Yok olmaz öy eşey.
Plan nedir.
Bizde kazanmak için zirveye göz dikelim. 😎
Sen FF halkını dinlemediğin için sonuncu olacaksınAdil FF'nin Adil yarışmacı oalcağım ve kazanacağım.😎
Benden yabancılara oy yok.Plan öncelikle yabancı şarkıcıları çökertmek. Sonrasında diğer güçsüz rakipleri yemek.
Çalış, çalış kazanırsın.Adil FF'nin Adil yarışmacı oalcağım ve kazanacağım.😎
Ağzın bal damlıyor.Sen FF halkını dinlemediğin için sonuncu olacaksın
En az sevdiğine bile 1 vermek zorundasınBenden yabancılara oy yok.
Çalış, çalış kazanırsın.
Ağzın bal damlıyor.
Ben de yabancı müzik hiç sevmem ama dinleyip oy atarım tabi, müzik kulağım hangisine hitap ederse ona iyi oy atarım. Adaletimi bozmayacağıma yemin edebilirim.Benden yabancılara oy yok.
Çalış, çalış kazanırsın.
Sen FF halkını dinlemediğin için sonuncu olacaksın
Bana oylar.En az sevdiğine bile 1 vermek zorundasın
Aynen mecbur öyle yapacaz artık.Ben de yabancı müzik hiç sevmem ama dinleyip oy atarım tabi, müzik kulağım hangisine hitap ederse ona iyi oy atarım. Adaletimi bozmayacağıma yemin edebilirim.
İşin şakası Batuhan 2. seni desteklerim.Daha şimdiden şike yapıyorlar @Cengo gör bunları bak
Son 4 kişi katılacak. @BesaleT de katılmayı planlıyor.@Cengo son kaç başvuru kaldı?
@hayret bi şey hemen Hadise ile olaya girmelisin dostum.Son 4 kişi katılacak. @BesaleT de katılmayı planlıyor.
Ayrıca @yatutarsa Hadise,Atiye,Sezen Aksu,Taylor Swift seni bekler
Bizden iyisini yapamazsın.ne entirikalar çeviricem ben grün siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?