O günler eskide kaldı. Hoş toplamasam da birinci olurduk.Şuan halkın favorisi benim bilemeyeceğim.
Özelden Sıla'ya oy topladığın günleri unutmadım.![]()
O günler eskide kaldı. Hoş toplamasam da birinci olurduk.Şuan halkın favorisi benim bilemeyeceğim.
Gönüllerin Fatihi Ahmet Kaya esip gürleyecek.Şuan halkın favorisi benim bilemeyeceğim.
O günler eskide kaldı. Hoş toplamasam da birinci olurduk.![]()
Sen halkı dinleyip Taylor'u seçmeliydin.Halk sana kırgın.Şuan halkın favorisi benim bilemeyeceğim.
Sen halkı dinleyip Taylor'u seçmeliydin.Halk sana kırgın.
Sıla şarkılarını burada en iyi ben dizerim sıraya ve kazanabilirim inşallah. Kazanamasam bile sağlık olsun der Sıla dinlemeye devam ederim.
Sıla şarkılarını burada en iyi ben dizerim sıraya ve kazanabilirim inşallah. Kazanamasam bile sağlık olsun der Sıla dinlemeye devam ederim.![]()
Sen Sıla'yı çok küçük düşürüyorsun ama dikkatli ol da ilk bölümden elenme.Gizli kapaklı işler çevirmezsen dinlemeye devam edeceksin demektir.![]()
@destere o görüntüden sonra kimseye oy atmaz.Rihanna'n ın iki frikikli görüntüsünü koyunca gönülleride akılalrda benim olur.
Güçlü bir çıkış yaptıktan sonra Taylor'ı alacağım.![]()
Sen Sıla'yı çok küçük düşürüyorsun ama dikkatli ol da ilk bölümden elenme.Sıla, forumda seveni çok olan bir şarkıcı.
![]()
@destere o görüntüden sonra kimseye oy atmaz.![]()
Sen halkı arkasından bıçakladın.Önce Taylor dedin bizi sevindirdin sonra üzdünHalkın nabzı belli. Elimde güçlü şarkılar var. Şimdi konu açacğaım Riri'nin en sevilen şakısı anketi yapacağım nabzı ölçeceğim.![]()
Sen o şekilde bir taktik geliştirmişsin saygı duyarım ama benim daha net bir taktiğim var ve paylaşmayacağım kimseyle.Halkın nabzı belli. Elimde güçlü şarkılar var. Şimdi konu açacğaım Riri'nin en sevilen şakısı anketi yapacağım nabzı ölçeceğim.![]()
Neyse ben kazanacağım.Halkın nabzı belli. Elimde güçlü şarkılar var. Şimdi konu açacğaım Riri'nin en sevilen şakısı anketi yapacağım nabzı ölçeceğim.
@destere bende zaten.Buğra'yı temsil eden biri oalrak Süper mModum halkın sevgisini kazanmıştı halkda bende.
![]()
Sen halkı arkasından bıçakladın.Önce Taylor dedin bizi sevindirdin sonra üzdün![]()
,Avunu yala.Neyse ben kazanacağım.![]()
Sen o şekilde bir taktik geliştirmişsin saygı duyarım ama benim daha net bir taktiğim var ve paylaşmayacağım kimseyle.![]()
Ben kazanmıyorsam Sıla yani @denizz19 kazansın. 😎Sordum sadece Taylor mu Riri mi diye.
,Avunu yala.
Waow. Derin forumu iş başı yapalım.![]()
Hayır kimseye bana oy ver gibi bir mantıkla gitmeyeceğim sadece belli taktikler yapmam şart. Hep yabancı şarkıcılar karşısında mücadele edeceğim gibi.Sordum sadece Taylor mu Riri mi diye.
,Avunu yala.
Waow. Derin forumu iş başı yapalım.![]()
Seninle işbirliği yapabiliriz.
Hayır kimseye bana oy ver gibi bir mantıkla gitmeyeceğim sadece belli taktikler yapmam şart. Hep yabancı şarkıcılar karşısında mücadele edeceğim gibi.
Seninle işbirliği yapabiliriz.![]()
@sokak sanati beni hiç dinlemedi Taylor ve Zara Larsson dedim gitti Rihanna'yı geçti![]()
Tamamdır anlaştık.Hayır kimseye bana oy ver gibi bir mantıkla gitmeyeceğim sadece belli taktikler yapmam şart. Hep yabancı şarkıcılar karşısında mücadele edeceğim gibi.
Seninle işbirliği yapabiliriz.![]()
Aynen, biz hazırız.Yok artık.😱 Şimdiden kurulmuş ittifaklar.
Merakla bekliyoruz taktiklerini.
Eee.Ama benim aklımda Taylor ve Riri vardı sorduğum diğer arkadaşlar Riri dedi.
![]()
Sırtımdan pıçaklarsan yakarım.Tamamdır anlaştık.
Aynen, biz hazırız.![]()