Tamamdır anlaştık.
Aynen, biz hazırız.![]()
Neyse ben adaletin temsilcisi olmaya devam edeyim.😎
Tamamdır anlaştık.
Aynen, biz hazırız.![]()
Yok olmaz öy eşey.Sırtımdan pıçaklarsan yakarım.![]()
Bizde kazanmak için zirveye göz dikelim. 😎Neyse ben adaletin temsilcisi olmaya devam edeyim.😎
Plan öncelikle yabancı şarkıcıları çökertmek. Sonrasında diğer güçsüz rakipleri yemek.Yok olmaz öy eşey.
Plan nedir.
Bizde kazanmak için zirveye göz dikelim. 😎
Yok olmaz öy eşey.
Plan nedir.
Bizde kazanmak için zirveye göz dikelim. 😎
Sen FF halkını dinlemediğin için sonuncu olacaksınAdil FF'nin Adil yarışmacı oalcağım ve kazanacağım.😎
Benden yabancılara oy yok.Plan öncelikle yabancı şarkıcıları çökertmek. Sonrasında diğer güçsüz rakipleri yemek.![]()
Çalış, çalış kazanırsın.Adil FF'nin Adil yarışmacı oalcağım ve kazanacağım.😎
Ağzın bal damlıyor.Sen FF halkını dinlemediğin için sonuncu olacaksın![]()
En az sevdiğine bile 1 vermek zorundasınBenden yabancılara oy yok.
Çalış, çalış kazanırsın.
Ağzın bal damlıyor.![]()
Ben de yabancı müzik hiç sevmem ama dinleyip oy atarım tabi, müzik kulağım hangisine hitap ederse ona iyi oy atarım. Adaletimi bozmayacağıma yemin edebilirim.Benden yabancılara oy yok.
Çalış, çalış kazanırsın.![]()
Sen FF halkını dinlemediğin için sonuncu olacaksın![]()
Bana oylar.En az sevdiğine bile 1 vermek zorundasın![]()
Aynen mecbur öyle yapacaz artık.Ben de yabancı müzik hiç sevmem ama dinleyip oy atarım tabi, müzik kulağım hangisine hitap ederse ona iyi oy atarım. Adaletimi bozmayacağıma yemin edebilirim.![]()
İşin şakası Batuhan 2. seni desteklerim.Daha şimdiden şike yapıyorlar @Cengo gör bunları bak![]()
Son 4 kişi katılacak. @BesaleT de katılmayı planlıyor.@Cengo son kaç başvuru kaldı?![]()
@hayret bi şey hemen Hadise ile olaya girmelisin dostum.Son 4 kişi katılacak. @BesaleT de katılmayı planlıyor.
Ayrıca @yatutarsa Hadise,Atiye,Sezen Aksu,Taylor Swift seni bekler![]()
Bizden iyisini yapamazsın.ne entirikalar çeviricem ben grün siz![]()
![]()