Hazır seni bulmuşken biraz çirkinleşeyim, sen birinci olmayı unut...O zaman Kommooooonnn.
Neyse enerjimi savaşa saklayacağım.![]()
Hazır seni bulmuşken biraz çirkinleşeyim, sen birinci olmayı unut...O zaman Kommooooonnn.
Neyse enerjimi savaşa saklayacağım.![]()
Mr.At'tan emin değilim.Forumda bile yok,o yarışmayabilir.Yer bitecek yalnız 2 kişilik bir yer kaldı.
Zaten şarkını yollayıp gerisini Allah Kerim.
Hadi yazdır adını.![]()
ben ona mesaj attm bakalım ne diyecekMr.At'tan emin değilim.Forumda bile yok,o yarışmayabilir.
Oy vermeyi unuttun sen@Cengo biz yarışmda sadece sana şarkı yolluyoruz dimi daha başka bişey yapmıyoruz ?
Kaç kişilik yer kaldı?Mr.At'tan emin değilim.Forumda bile yok,o yarışmayabilir.
oy vermeyi sadece yarışanlar mı verecek yoksa herkes mi ?Oy vermeyi unuttun sen![]()
Mr.At'ı var sayarsak 3,yok sayarsak 4Kaç kişilik yer kaldı?![]()
Yarışanlar ve konuk jüri verecek.oy vermeyi sadece yarışanlar mı verecek yoksa herkes mi ?![]()
Normal oylamada yada jüride olmayan veremeycek mi?Mr.At'ı var sayarsak 3,yok sayarsak 4
Yarışanlar ve konuk jüri verecek.
özelden mi veriyoruz oyları yoksa senin açtığın konudan mıMr.At'ı var sayarsak 3,yok sayarsak 4
Yarışanlar ve konuk jüri verecek.
Açtığı konudadır.özelden mi veriyoruz oyları yoksa senin açtığın konudan mı
eger actığın konudaysa herkes verebilir yani o yüzden sorayım dedim
Hazır seni bulmuşken biraz çirkinleşeyim, sen birinci olmayı unut...![]()
Çok güvenli bir seçim yaptım ama, kabul et...Sabahtan beri bana çirkinleşen çirkinleşene zaten.![]()
Arkadaş soru sormaya pek meraklıdır takma.Tabi ki oylar özelden verilecek.Diğer türlü heyecan mı kalır.
Kişi azaldıktan sonra herkes kullanabilir ama 16 kişide sadece yarışanlar ve konuk jüri kullanacak.Ayrıca oylama tabi ki özelden olacak.Diğer türlü heyecanı mı kalırBence oylama burada olmalı yoksa işin goygoyu olmaz.
Oylamada herkeste oy kullanmalı bence. 3 gün sürsün oylama aynı Ayın en favori üyesi tarzındaki anketleme şeklinde olsun. @Cengo .![]()
Nasıl yani? Şarkı seçtikten sonra nasıl özelden oy verilecek? Orayı tam anlayamadım...Tabi ki oylar özelden verilecek.Diğer türlü heyecan mı kalır.