MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

Taniman gerekiyor tabi efsane sarkici Fettah Can'i nasil tanimazsin
Gülsen'le yarisabiliyor muyuz
Fettah Can iyidir aga sen şu @Çiğdem- cahiline ne bakıyon o cadı Gökhan Türkmen'i de tanımıyordu ama finale çıkarttık inşallah sen de benzer bir başarı yakalayabilirsin

Fettah Can iyidir aga sen şu @Çiğdem- cahiline ne bakıyon o cadı Gökhan Türkmen'i de tanımıyordu ama finale çıkarttık inşallah sen de benzer bir başarı yakalayabilirsin
Ona kalsa zaten herkesi eleyecek ilk haftadan
bakalim Fettah Can'in güzel sarkilari var dinlemedigim sarkilari da dinleyeyim ona göre bir seyler yapacaz iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz tabii ki de

Ziynet Sali ile geliyorum yine
Ama tek farkla bu kez tüm hit şarkılarını dolduracağım listeme. Bu kez final hedefim var

Seni bulmuşken iki lafın boynunu kıralım gel
Dünkü KÇ güzeldi Kemalcim yine döktürdü
Feride sahneleri de eh işte
Dünkü bölüm şahaneydi her şeyiyle
Karşılığını da fazlasıyla aldık AB grubu bile bizi izlemiş demek ki İçerdeden baygınlık geçirenler bize kaçmış

Bu ne be hep pop sarkilar birinci ikinci olmus. 90% yarismacilarda hep popmus.
o ses turkiyede yabanci sarkilar söylenmesi nekadar tuhafsa ve zor geliyorsa burdada sadece pop agirlikli olmasi tuhaf. bence yarismanin ismi Music Survivor pop olsun.
Ergenler ne anlasin ferdiden ibodan Ahmet Kayadan Orhan Gencebaydan.
ben anlamam poptan rocktan (Baris manco ve erkin korayi ayri tutuyorum) ben anlarim arabeskten turkuden damar parcalardan.

Evet Enes hep düşük veriyordu

Benim grup 5 tane kazmadan oluşuyor o yüzden @destere 'den yana umudum yok

Sen seviyon mu bu grubu
@destere göreve hazırmısın ayolll bak @MasacRE- de yarışıcakmıs hemde senin en çok sevdiğin kişilerle tam puanları istiyormuş senden torpille

Ben yarışmaya katılacak konumda değilim bu ara almim.
juride lazım sonucta sen bizim kadrolu elemanımız sayılırsın artık ayoll acun gibigittiğim yere götürücem senide benim albümümden survivora gidiyoruz şimdide

Son düzenleme: