Hayırlı olsun herkese yarışma. Aklımda var bir iki isim belki katılırım.
Lady Gaga yakışır sana, bir zamanlar Taylor efsanesiyle gelmiştin
@Çiğdem- yarışma hayırlı olsun,yarışma başladığında çok çabuk bitirme haftaları yarışmanın tadını çıkaralım
Bir zamanlar Rihanna efsanesi ile 1. oldum Tay kimmiş.s.s
Gaga çok sevilmez forumda. Müzik tarzı forumun biraz daha hareketli.
Zeki Müren ile katılacağım @Çiğdem-. Özelden uğraşmıyım sen beni ekle.
2017de bitirir Çiğdem'de 1 sene sürdürmüş olur
Aynen yazın onunla yarışmayı düşündüm ama @Çiğdem- in tepkisi hiç iyi olmadı
@dosimosi belirli bir süresi yok başvurunun yeterli sayı oldumu dolucak düşünüyorsan geldiğinde söyle oyüzdenBir zamanlar Rihanna efsanesi ile 1. oldum Tay kimmiş.s.s
Gaga çok sevilmez forumda. Müzik tarzı forumun biraz daha hareketli.
@dosimosi belirli bir süresi yok başvurunun yeterli sayı oldumu dolucak düşünüyorsan geldiğinde söyle oyüzden
ooo @mrt-06 çok iddialı bir seçim yaş kısıtlamasınada girmez bence yeşilçamın ünlü şarkılarını herkes bilir diye düşünüyorum onlarıda hep Zeki Müren söylüyor zaten
gagayı ben @MayısKralı na alma dedim değiştirdi şimdi sana öneriyor @sokak sanati sia diyordun olabilir ama bana sorarsan jennifer lopez derim
Jeniffer seçilmemii miyfi
aaa yok jenneferi seçmediler @sokak sanati da rihannanın en büyük rakibini seçermi bilmiyorum ama ben onu almasını tercih ederimkatılsam mı acep
tabisi de ajda diyorum başkasına vermeaaa yok jenneferi seçmediler @sokak sanati da rihannanın en büyük rakibini seçermi bilmiyorum ama ben onu almasını tercih ederim
@xemrexxx son şampiyonluklarla benim albümümde göze battın ama survivorda çeyrek final başarın bile yok katıl bence ajda pekkan diyordun en son nazan öncelde olabilir
katılmayacaksan başkası alır ajdayı @mrt-06 3.sezon katılabilse alıcaktı mesala o düşündüğüne göre iş çıkabilirtabisi de ajda diyorum başkasına verme
kendin almaya korkuyorsun @MayısKralı gibi ayy baskasının basını yakmaya çalısıyorsunuz@Çiğdem- beni Ferdi Tayfur ile yazabilirsin
Şarkıcı bulamayanlar için de Calvin Harris i öneririm en az 10 tane temiz tam puanlık şarkısı var
Babayı daha çok sevdiğim için onu aldım Calvini alan yaşar en az 10 hafta ilerlersin yarışmadakendin almaya korkuyorsun @MayısKralı gibi ayy baskasının basını yakmaya çalısıyorsunuz
kiz sorumu silmistim@dosimosi belirli bir süresi yok başvurunun yeterli sayı oldumu dolucak düşünüyorsan geldiğinde söyle oyüzden
ooo @mrt-06 çok iddialı bir seçim yaş kısıtlamasınada girmez bence yeşilçamın ünlü şarkılarını herkes bilir diye düşünüyorum onlarıda hep Zeki Müren söylüyor zaten
gagayı ben @MayısKralı na alma dedim değiştirdi şimdi sana öneriyor @sokak sanati sia diyordun olabilir ama bana sorarsan jennifer lopez derim