MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

Zeki Müren ile katılacağım @Çiğdem-. :) Özelden uğraşmıyım sen beni ekle. :D

Hayırlı olsun herkese yarışma. Aklımda var bir iki isim belki katılırım.:)

@Çiğdem- yarışma hayırlı olsun,yarışma başladığında çok çabuk bitirme haftaları yarışmanın tadını çıkaralım:)

2017de bitirir Çiğdem'de 1 sene sürdürmüş olur :A :A

Bir zamanlar Rihanna efsanesi ile 1. oldum Tay kimmiş.s.s
Gaga çok sevilmez forumda. Müzik tarzı forumun biraz daha hareketli.:D

Aynen yazın onunla yarışmayı düşündüm ama @Çiğdem- in tepkisi hiç iyi olmadı :A

Zeki Müren ile katılacağım @Çiğdem-. :) Özelden uğraşmıyım sen beni ekle. :D
2017de bitirir Çiğdem'de 1 sene sürdürmüş olur :A :A

Aynen yazın onunla yarışmayı düşündüm ama @Çiğdem- in tepkisi hiç iyi olmadı :A
Bir zamanlar Rihanna efsanesi ile 1. oldum Tay kimmiş.s.s
Gaga çok sevilmez forumda. Müzik tarzı forumun biraz daha hareketli.:D
@dosimosi belirli bir süresi yok başvurunun yeterli sayı oldumu dolucak düşünüyorsan geldiğinde söyle oyüzden :F

ooo @mrt-06 çok iddialı bir seçim yaş kısıtlamasınada girmez bence yeşilçamın ünlü şarkılarını herkes bilir diye düşünüyorum onlarıda hep Zeki Müren söylüyor zaten :A

gagayı ben @MayısKralı na alma dedim değiştirdi şimdi sana öneriyor @sokak sanati :F sia diyordun olabilir ama bana sorarsan jennifer lopez derim :F

@dosimosi belirli bir süresi yok başvurunun yeterli sayı oldumu dolucak düşünüyorsan geldiğinde söyle oyüzden :F

ooo @mrt-06 çok iddialı bir seçim yaş kısıtlamasınada girmez bence yeşilçamın ünlü şarkılarını herkes bilir diye düşünüyorum onlarıda hep Zeki Müren söylüyor zaten :A

gagayı ben @MayısKralı na alma dedim değiştirdi şimdi sana öneriyor @sokak sanati :F sia diyordun olabilir ama bana sorarsan jennifer lopez derim :F

Jeniffer seçilmemii miyfi :F

aaa yok jenneferi seçmediler @sokak sanati da rihannanın en büyük rakibini seçermi bilmiyorum ama ben onu almasını tercih ederim :F

@xemrexxx son şampiyonluklarla benim albümümde göze battın ama survivorda çeyrek final başarın bile yok katıl bence ajda pekkan diyordun en son nazan öncelde olabilir :F
tabisi de ajda diyorum başkasına verme :F

kiz sorumu silmistim :A
bu arada evet dusundum ama baktim 15 hafta vazgectim. okadar uzun kalmayacam ben. tekrar döndum ama az az ve sonra birakacam artik kökten