MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

sen türbüşonu pamuklara sar o yufka yüreğinle bizden uzak dur yeterli

ben gidip rectify izleyeyim biraz... tawney beni bekler
)

Yalın'ı nasıl beğendiysen Gökhan Türkmen'i de beğenirsin elbet
@Doğu sen Yalın zamanında oy vermiyordun, destere'nin puanları görmen lazımdı resmen Yalın fanı çıktı adam, dimi kız @Çiğdem-

Biliyorum Tarkan'a da sallmıştı bu eyyamcı @destere ama benden çok yüksek puanları yapıştırdı

Kan donduran bir ses ve müzik kalitesi. Hiiiiç sanmıyorum beni etkileyebileceğini.
@destere de benim fikrimde boşuna etkilemeye, ikna etmeye çalışma.

Kan donduran bir ses ve müzik kalitesi. Hiiiiç sanmıyorum beni etkileyebileceğini.
@destere de benim fikrimde boşuna etkilemeye, ikna etmeye çalışma.
Gökhan Türkmen bu ülkede kaliteli pop yapan ender isimlerden birisi, ben boş adamlarla yarışmam sen de git zevksizliğinde boğul.

Biliyorum Tarkan'a da sallmıştı bu eyyamcı @destere ama benden çok yüksek puanları yapıştırdı
İşte kendi yüksek puanları veriyor sonra ortada kalan @MEnes oluyor, cidden eyyamın kralı var kendisinde

Son düzenleme:
Yani ablaları görünce ağzının suyu akan @destere aslında bir parlak sevdalısı mıdır sayın co adminim? Sadece soruyorum
Çok ciddi bir iddia çünkü bu

Yani ablaları görünce ağzının suyu akan @destere aslında bir parlak sevdalısı mıdır sayın co adminim? Sadece soruyorum
Çok ciddi bir iddia çünkü bu
Yakışıklı ve genç kızların sevgilisi parlaklara kıl oluyor, Yalın gibi kendi halinde mütevazi takılanlarla pek uğraşmıyor, belki de gizliden bir sempatisi vardır öylelerine, orasını bilemem.

Yakışıklı ve genç kızların sevgilisi parlaklara kıl oluyor, Yalın gibi kendi halinde mütevazi takılanlarla pek uğraşmıyor, belki de gizliden bir sempatisi vardır öylelerine, orasını bilemem.
Bu konunun bizzat takipçisi olacağım
Uzun süre kaybolup gelmeler zaten beni derin bir şüpheye sevk ediyor

@destere şu hanım kızımızı nasıl buldun. Kısmetse onunla yarışacağım ve en büyük destekçimsen olursun diye tahmin ediyorum.
Rihanna'dan tek eksiği boyu.

sadece tek bir şarkısına yüksek puan vermiştim onun dışındakiler hep bir puandı iftira atmayın hepsi kayıtlarda var
)

bakar bakmaz şarkısına bayıldım kızın kızda bir ses var sütun gibi
kim olduğunu çıkaramadım ama benden yüksek puanlar alacağı garanti
yeteneğe hep önem vermişimdir görüntü pekde önemli değil

Sesi çok güzeldir. Çok yüksek notlara çıkıyor. Görüntünün üzerinde bir ses var o zaman favorin benim yine.
Zerrin Özer görüntüsü ile seni etkisi altına almazsa ses olarak ben öndeyim.

Sesi çok güzeldir. Çok yüksek notlara çıkıyor. Görüntünün üzerinde bir ses var o zaman favorin benim yine.

zerrin özerin görüntüsü biraz geniş geniş olmasa senin kızla atbaşı giderdi

Geleceğe yatırım olarak bazı klipsiz şarkıları mazur görüp yüksek verirsin artık.

geleceği görmeden geleceğe bodoslama yatırım yapılmaz ilk bir iki hafta geleceği görmemiz lazım ki sıkıcı haftalarda şans tanıyalım
)

zaten @Çiğdem- le @dosimosi beni dağa kaldırmak için çırpınıyor kim kaparsa onun elinde kalacağım umarım ikisi anlaşırda birlikte beni dağa kaldırırlar
ben centilmenim. seni @Çiğdem- e emanet ediyorum

Göruntu önemsizse Zerrine yuksek puan yapistirirsin ki Zerrin özer guzel ve tatli 😛

hadi git ordan. zerrin özer gibi usta birinin sesini bu sonradan yetme yer cucesiylemi kiyaslamaya calisiyorsun.

Son düzenleme:

Ben vücut olarak kast ettim destere anladı.

emanet etme hogathaya beni hor kullanır
)

zaten şimdi kime ne puan vereceğimiz belli değil bir görüntüler netleşsin son kararımızı ona göre veririz

Ben vücut olarak kast ettim destere anladı.

dosi bir konuda haklı zerrini 25 parçaya ayırsak her parçası senin yarışacağın kızın ağırlığına eşit gelir
zerrin ablamız fil zarifliğinde
)