O kadar da acımasız olmayalım tam birinci olacağına garanti gözüyle baktığı an şutlarız daha iyi değil mi
sonra başa bela oluyor milleti codmin gücüyle tehtit ediyor ondan sonra al başına belayı
O kadar da acımasız olmayalım tam birinci olacağına garanti gözüyle baktığı an şutlarız daha iyi değil mi
Yine hangi parlakla yarışacak acabasonra başa bela oluyor milleti codmin gücüyle tehtit ediyor ondan sonra al başına belayıyılanı küçükken parçalarına ayırmak lazımki ilerde tehlikeye dönüşmesin
Yine hangi parlakla yarışacak acabaDetaylı incelemedim bakayım şöyle bi önceki sayfalara
Aynen burasıydı. Bana da geçen kamu spotu yapıyordu laf arasındagökhan türbüşonmuydu kimdi öyle bir isim söylüyordu) yoksa o burası değilmiydi karıştırdım sanırım
Yine kedili köpekli fotolarla delilleri karartırsın geçenki gibizaten olay masaya yatırabilmektebir masaya yatsalar abanıp dinleyeceğiz cankulağıyla)
neyse ben bu mesajı birazdan silerim sanırım sıvadık)
zaten olay masaya yatırabilmektebir masaya yatsalar abanıp dinleyeceğiz cankulağıyla)
neyse ben bu mesajı birazdan silerim sanırım sıvadık)
Oooo bensiz ayak oyunlarına girişmeler tesüf ediyorum.Yine kedili köpekli fotolarla delilleri karartırsın geçenki gibi@Çiğdem- sabah oklava mesaisine başlayacak geçmiş olsun şimdiden
yine ben bişeyler uydurup sen den alıntı yapmış gibi yaparım@Çiğdem- sabah oklava mesaisine başlayacak geçmiş olsun şimdiden
Ulan ne çakal herifsinneyseki asıl artniyetli mesajını alıntı yaptımda hogathanın şerrinden kurtuldumdemek benden alıntı yapmış gibi yapıp uyduruk mesajlar yazacaksınhogatha bu tarz hilelere kanmaz boşuna uğraşma)
Oooo bensiz ayak oyunlarına girişmeler tesüf ediyorum.Sanırım bahsettiğiniz kişi @Bully. Benim fikrim umutlandırıp utandırmak.
Evet karar yüksek mahkememizce sonuca bağlanmıştır. Bundan sonra yarışmanın seyri hakkında gerekli düzenlemeler bu güzide ekip nezlinde yapılmaya devam edecektir.Mahşerin 3 sıvacısı toplandığına göre ben de hükmü veriyorum önce yükseltip sonra yukardan boşluğa salacağız @Bully kardeşimizi
Bir yerde planlar yapılıyor ve ben orada olmayacağım öyle mi.sendemi brütüs)
doğudan nasıl sıyrılacağımızı düşünüyorduk sende koşarak gidip olmayan mesajımı alıntı yapmışsın)
@Bully i başta dizkalifiye edelim zaten codminler yarışamaz diye bir kural koydukmu o safdışıdırEvet karar yüksek mahkememizce sonuca bağlanmıştır. Bundan sonra yarışmanın seyri hakkında gerekli düzenlemeler bu güzide ekip nezlinde yapılmaya devam edecektir.
Dediğim gibi kazanma umudu verip utandırmak karşı tarafa acı veren ve bize müthiş haz veren bir muamele.@Bully i başta dizkalifiye edelim zaten codminler yarışamaz diye bir kural koydukmu o safdışıdır
Ulan ne çakal herifsinİnşallah bir gün dağa kaldırılırsın.
Al işte ürküttün kurbağaları @Bully soteye yatmış bizi kesiyormuş birazdan kellemizi alacaksendemi brütüs)
doğudan nasıl sıyrılacağımızı düşünüyorduk sende koşarak gidip olmayan mesajımı alıntı yapmışsın)
biiz o planı yaparken codmin rüşvet baskı ve şantajla kendine taraf bulacaktır bizim plan güme gidecektirDediğim gibi kazanma umudu verip utandırmak karşı tarafa acı veren ve bize müthiş haz veren bir muamele.
Bak burada haklı olabilirsiiiin. Dediğini düşünelim biraz. Baştan safdışı edersek her türlü tedbiri almasına engel olabiliriz.biiz o planı yaparken codmin rüşvet baskı ve şantajla kendine taraf bulacaktır bizim plan güme gidecektirbenim dediğim daha mantıklı başta safdışı etmek lazım
Al işte ürküttün kurbağaları @Bully soteye yatmış bizi kesiyormuş birazdan kellemizi alacakSayın Co-Adminim benim bahsi geçen sıva örgütüyle bir alakam yoktur, sohbetlerine de katılmamışımdır tamamen kuru iftiradır ben Gökhan Türkmen ile büyüdüm bu yersiz ithamları şiddetle reddediyor iftiracıları da şahsım ve milletim adına lanetliyorum
Bak burada haklı olabilirsiiiin. Dediğini düşünelim biraz. Baştan safdışı edersek her türlü tedbiri almasına engel olabiliriz.
@Bully yine sessiz ve derinden mesajları okuyor ve beğeniyor. Bu sessizliği hiç hayra alamet değil korkuyorumne demezsin bende gökhan türbüşonl büyüdüm sayılırfırsat buldukça türbüşonun gözüne çöp sokardık) çok samimiyizdir türbüşonla onu bir başka severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?