Severim diğer şarkılarda iyi olucaktır çekişmeli geçicek.@ABAY_06 şarkımı seviyor olman lazım Sevişmeden Uyumayalım şarkım
Diğer şarkılar belli zatenSeverim diğer şarkılarda iyi olucaktır çekişmeli geçicek.
Doğru cümle biraz bozuk olmuş idare et.Diğer şarkılar belli zaten
Başlasın da bana 1 ver eleneyimAz sonra oylama başlıyor...
VE OYLAMA BAŞLIYOR!
SILA-SEVİŞMEDEN UYUMAYALIM
RIHANNA-WE FOUND LOVE
YALIN-HER ŞEY SENSİN
Not : Şarkıları ilk sayfada bulabilirsiniz.
En sevdiğiniz şarkıya 3 , en az sevdiğiniz şarkıya 1 vereceksiniz!
@sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL @Bully @Maskeli Fedai @Harunnn60 @-potterhead- @Yiğitt @Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @ozgur2113 @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @xemrexxx @pompy @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM* @Jonsnow @Danger UA!
x : 3 puanVE OYLAMA BAŞLIYOR!
SILA-SEVİŞMEDEN UYUMAYALIM
RIHANNA-WE FOUND LOVE
YALIN-HER ŞEY SENSİN
Not : Şarkıları ilk sayfada bulabilirsiniz.
En sevdiğiniz şarkıya 3 , en az sevdiğiniz şarkıya 1 vereceksiniz!
@sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL @Bully @Maskeli Fedai @Harunnn60 @-potterhead- @Yiğitt @Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @ozgur2113 @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @xemrexxx @pompy @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM* @Jonsnow @Danger UA!
x : 3 puan
y: 2 puan
z: 1 puan
@GunesinOglu : 0 puan
@GunesinOglu : -1 puan
@GunesinOglu : -2 puan
@GunesinOglu : -3 puan
oylama kafamda şekillenmişti zaten oylama başlayınca gönderirim demiştim oylarımı gönderdim
hayırlısı olsun
kendini bilmen güzel1 belli de gerisinde şekil nasıl.
@tolgab kankam Where Have You Been'e benziyor tarz olarak. Sevecekmisin merak içindeyim.