ha tamam o zamanListedeki tarihte son şarkı yollama Çarşamba diyor oylama dün akşam başladı bugün de devam ediyor yarın son![]()
Tam puanına adayımha tamam o zamanya baya karıştırmışım
![]()
ama ordakinde çarşamba yazıyor![]()
liste çok karışık baya zor olacak yaTam puanına adayım![]()
şarkının nakaratı baya iyi yaKlipte ki adam farklı biri. Oyuncu manken bir isim o.
Riri'yi döven kalleş Chris Brown zencisi.😡
Şarkı gönderme tarihi o. O bizle alakali. Orayı düzenler @GunesinOglu gelince.![]()
Dayak yedi gine geri dönmüştü Riri canı çok çekmiş herhalde bir daha daya yemek istemiş.Klipte ki adam farklı biri. Oyuncu manken bir isim o.
Şarkı gönderme tarihi o. O bizle alakali. Orayı düzenler @GunesinOglu gelince.![]()
tamam yarın oldugu belli aslında düzenlemesi o kadarda şart değil..ben bi an karıştırdım ama o tarih sanırım şarkıyı yollama tarihi oluyor..Klipte ki adam farklı biri. Oyuncu manken bir isim o.
liste çok karışık baya zor olacak yasadece 3 yarışmacı kalmışsınız
oyları yarına bıraktım zaten
çok zor bir hafta
şarkının nakaratı baya iyi yaşarkıyı uçurmuş baya
![]()
Benim nakaratta çok iyi karar vermen zor olacak ama benim başlangıçtan nakarata kadar kusursuzliste çok karışık baya zor olacak yasadece 3 yarışmacı kalmışsınız
oyları yarına bıraktım zaten
çok zor bir hafta
şarkının nakaratı baya iyi yaşarkıyı uçurmuş baya
![]()
Dayak yedi gine geri dönmüştü Riri canı çok çekmiş herhalde bir daha daya yemek istemiş.![]()
çok farklı bir yorum katmış..özellikle nakarattaki yorumu bir başka ya..Calvin Harris yazarda şarkı mükemmel olmaz mı.Gerçekten harika şarkı özellikle disco tarzı çok yakışır Rihanna'ya.
![]()
Ben şarkıdan bağımsız söyledim ama sen niye ters anladın onu anlamadım. 😳Ne alaka. Chris Brown yok ki şarkıda evet tekrar görüşüyorlar ama düet yok.![]()
seninkide slow tarz..ama baya baya iyi..benim için zor bir karar olacak..yarışma yarı final olduğu için çok çok zor olacakBenim nakaratta çok iyi karar vermen zor olacak ama benim başlangıçtan nakarata kadar kusursuzen doğru kararı vereceksin bence 😉
Merakla bekliyorum puanınıseninkide slow tarz..ama baya baya iyi..benim için en zor bir karar olacak
1 ben değilim sanırım sevinebilir miyimOylarımı verdim düşük puanı verirken hiç zorlanmadım. 1'de kararsız kaldım ama eniyisini seçtim sanırsam herkese başarılar.
Söylemiyim heycanı kaçmasın.1 ben değilim sanırım sevinebilir miyim![]()
3 mü yoksaSöylemiyim heycanı kaçmasın.![]()
Valla sonuçları açıklanınca artık ne olcağını görcez.3 mü yoksatamam söyleme aramızda
![]()
çok farklı bir yorum katmış..özellikle nakarattaki yorumu bir başka ya..
Oylarımı verdim düşük puanı verirken hiç zorlanmadım. 1'de kararsız kaldım ama eniyisini seçtim sanırsam herkese başarılar.