Severim diğer şarkılarda iyi olucaktır çekişmeli geçicek.@ABAY_06 şarkımı seviyor olman lazım Sevişmeden Uyumayalım şarkım![]()
Diğer şarkılar belli zatenSeverim diğer şarkılarda iyi olucaktır çekişmeli geçicek.
Doğru cümle biraz bozuk olmuş idare et.Diğer şarkılar belli zaten![]()
Başlasın da bana 1 ver eleneyimAz sonra oylama başlıyor...
VE OYLAMA BAŞLIYOR!
SILA-SEVİŞMEDEN UYUMAYALIM
RIHANNA-WE FOUND LOVE
YALIN-HER ŞEY SENSİN
Not : Şarkıları ilk sayfada bulabilirsiniz.
En sevdiğiniz şarkıya 3 , en az sevdiğiniz şarkıya 1 vereceksiniz!
@sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL @Bully @Maskeli Fedai @Harunnn60 @-potterhead- @Yiğitt @Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @ozgur2113 @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @xemrexxx @pompy @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM* @Jonsnow @Danger UA!
x : 3 puanVE OYLAMA BAŞLIYOR!
SILA-SEVİŞMEDEN UYUMAYALIM
RIHANNA-WE FOUND LOVE
YALIN-HER ŞEY SENSİN
Not : Şarkıları ilk sayfada bulabilirsiniz.
En sevdiğiniz şarkıya 3 , en az sevdiğiniz şarkıya 1 vereceksiniz!
@sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL @Bully @Maskeli Fedai @Harunnn60 @-potterhead- @Yiğitt @Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @ozgur2113 @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @xemrexxx @pompy @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM* @Jonsnow @Danger UA!
x : 3 puan
y: 2 puan
z: 1 puan
@GunesinOglu : 0 puan
@GunesinOglu : -1 puan
@GunesinOglu : -2 puan
@GunesinOglu : -3 puan![]()
oylama kafamda şekillenmişti zaten oylama başlayınca gönderirim demiştim oylarımı gönderdim
hayırlısı olsun![]()
kendini bilmen güzel1 belli de gerisinde şekil nasıl.
@tolgab kankam Where Have You Been'e benziyor tarz olarak. Sevecekmisin merak içindeyim.![]()