Yoo@Bully şu Gökhan'ı bana vereceksin değil mi
YooBen başvurumu yapmıştım hatta onla senin aktif olmadığın zamanlarda ama @GunesinOglu'ndan ses çıkmadı sonra.
Demiş olabilirim kafam pek yerinde değil bu aralar.Özelden konuştuğumuzda bakarız dememiş miydinyanlış hatırlıyorda olabilirim neyse Oğuzhan Koç bizi bekler.
Demiş olabilirim kafam pek yerinde değil bu aralar.Ama daha iyisini bulabilirsem verebilirim yani bir ihtimal 4.sezonun olup olmayacağı bir netleşsin de hele
Çok yardımcı oldun gerçekten teşekkürler.Alternatif arıyorsanız seçilecek çok yarışmacı var aslında @Bully @MayısKralı
Daha yardımcı olamadım ama belliki ikiniz aynı yarışmacı ile yarışmak istiyorsunuz durum böyle olunca da artık biriniz farklı seçeceksiniz başka Yolu'da yokÇok yardımcı oldun gerçekten teşekkürler.Ben Gökhan Türkmen'i çoktan seçmiştim aslında ama @MayısKralı da ona talip daha iyisini bulursam veririm belki ona ama 4.sezonda Gökhan Türkmen'den de daha iyisini bulmak zor şimdi.
Evet Gökhan Türkmen'i klonlayamayacağımıza göre mecburen öyle olacak.Daha yardımcı olamadım ama belliki ikiniz aynı yarışmacı ile yarışmak istiyordunuz durum böyle olunca da artık biriniz farkı seçeceksiniz başka Yolu'da yok
İyi bir şarkıcı şarkılarıda çok iyi lafım yok ama daha iyileri bulunuyor aslında yada anlaşamazsanız ikiniz bir yarışmacıyla yarışın hem yarışmada bir ilk yaşanmış olur bir hafta biriniz bir hafta öbürünüz şarkı seçimi belirlesinEvet Gökhan Türkmen'i klonlayamayacağımıza göre mecburen öyle olacak.
Biz hallederiz aramızda ya sen sıkma canınıİyi bir şarkıcı şarkılarıda çok iyi lafım yok ama daha iyileri bulunuyor aslında yada anlaşamazsanız ikiniz bir yarışmacıyla yarışın hem yarışmada bir ilk yaşanmış olur bir hafta biriniz bir hafta öbürümüz şarkı seçimi belirlesinişin içinden çıkamazsınız başka türlü
İyi tamamBiz hallederiz aramızda ya sen sıkma canını
İrem Derici'yi Billy, Ziynet'i de Deniz alır@Bully bence İrem Derici , Ziynet Sali daha iddialı olur bu sene çıkardığı şarkılarla
İrem Derici'yi Billy, Ziynet'i de Deniz alır
Hadi Ziynet neyse de İrem direkt 4.sezonun favorisi olur bence bu sene çıkardığı albümle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?