ee onun için diyoruz yanı ne olucağı belli olmuyor bu yarışmadaAa evet
Sertab ı da çeyrekte yemişler.Mustafa çeyrekte elendi sanıyordum
hele all star bu hiç belli olmaz ne olucağı baakrsın ilk 5 haftada 2 tane favori güm diye gider
ee onun için diyoruz yanı ne olucağı belli olmuyor bu yarışmadaAa evet
Sertab ı da çeyrekte yemişler.Mustafa çeyrekte elendi sanıyordum
Tmm biz özelde konuşalım bu konuları@Harunnn60 yok
Dur bir 18 şarkı saymaya çalışayım
Dark Horse,Roar,This is how we do,Firework,Wide Awake,Part of Me , I Kissed A Girl , Hot n Cold , Unconditionally , Teenage Dream , E.T , The one that got away , birthday
13 olmuş 5 de sen bul
Dur senin istatistiğini paylaşayım da hatalarından ders çıkartTmm biz özelde konuşalım bu konularıburada herkes görmesin.
Tmm biz özelde konuşalım bu konularıburada herkes görmesin.
ayoll daha ne özeli @GunesinOglu ne var ne yok ortaya dökmüş saçmış daha ne özeli cnmTmm biz özelde konuşalım bu konularıburada herkes görmesin.
Aynen ya
Aaa bilmiyor musun [emoji33]konuşun ne olacak burda ben katy perry bilmem şarkısı falan
SakınDur senin istatistiğini paylaşayım da hatalarından ders çıkart
Biliyorum diyemessin.
aaa dur şu şarkıları bir toplayıp stretejini çözeyim seninAynen ya
Aaa bilmiyor musun [emoji33]
Sakın
Sezon | Hafta | Yarışmacı | Şarkıcı | Şarkı | Derece | Puan |
1 | 1 | Harunnn60 | Katy Perry | Unconditionally | 7 | 165 |
1 | 2 | Harunnn60 | Katy Perry | Part Of Me | 10 | 145 |
1 | 3 | Harunnn60 | Katy Perry | Hot N Cold | 3 | 160 |
1 | 4 | Harunnn60 | Katy Perry | Love Me | 13 | 88 |
Sen mi.aaa dur şu şarkıları bir toplayıp stretejini çözeyim senin
Aynen ya
Aaa bilmiyor musun [emoji33]
Sakın
ee 1.sezon bende yabancıyla yarıştım 9.haftayıda görmüşştükSen mi.
Sandalla 1. hafta elenirsen sakın üzülme beklenen birşey her şarkıcı için.ee 1.sezon bende yabancıyla yarıştım 9.haftayıda görmüşştük
@Harunnn60 la özelden bir şarkı önerip onu kullanmasını önermiştik @sokak sanati ile harunda tamam demişti ve haftaya başka bir şarkıyla çıkıp elenmişti
OffKaty Perry'nin 1.sezon istatistiği : ( @Harunnn60 )
Not : İlk üç haftanın 2 haftasında Katy Perry Rihanna'yı geçmiştir.Yaptığı bir hatadan dolayı da Fulya Keskin gibi erken elenmiştir
Sezon Hafta Yarışmacı Şarkıcı Şarkı Derece Puan 1 1 Harunnn60 Katy Perry Unconditionally 7 165 1 2 Harunnn60 Katy Perry Part Of Me 10 145 1 3 Harunnn60 Katy Perry Hot N Cold 3 160 1 4 Harunnn60 Katy Perry Love Me 13 88
Aynen inadına love me dedi.Başka yollsaydı bence Rihanna yerine o finalde olacaktıee 1.sezon bende yabancıyla yarıştım 9.haftayıda görmüşştük
@Harunnn60 la özelden bir şarkı önerip onu kullanmasını önermiştik @sokak sanati ile harunda tamam demişti ve haftaya başka bir şarkıyla çıkıp elenmişti
Sokak serserisini kızdırıyorsun ama.Aynen inadına love me dedi.Başka yollsaydı bence Rihanna yerine o finalde olacaktı( @sokak sanati )
@vadikızı kız dinle şunu tanı Katy'yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?