MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Kız @Çiğdem- şu şarkı çok güzel değil mi :F

Demet ilk sezon 4. haftadan elendi ama bu sezon 10.haftaya filan gider :D

en az 6 tane tabi üstüde olabilir ben en az 6 diyorum bir yedek listende olsun burda güvendiğimiz parçalar bile ğaylaşıyoruz ilgi görmemiş oluyor ozaman elenme ihtimalini göze alıp girmek zorunda kalıyoruz yedek listemiz olsunkı beğenilmeyince ehmen değiştirelim :F
Oluştururum Ağustos sonunda, çok şarkım var hepside güzel. :F

Normalde sen Sandalla 6. haftada elenmişitin bence Burcuyla yarışsan daha iyiydi ama sen bilirsin. :F
8.haftada elenmiştim ama 9.10.11 hftalarda 2 final puanı alıp 1 efada 1puanla final puanını kaırmıstık o 3 haftakadakı emeğime kimse laf eemez beni kimse alıp 12.haftaya koymadı bileğimizle savasa savasa 3 hafta üst üste mücadele ederek geldik çeyrek finalide kaçırdık bence tesir altındada iyiydi ama bu sezon çeyrek en az olucak inş olmazsada sağlık olsun tarkan bile yarı final görememiş yapacak birşey yok ama emeğimizi kimseye yedirmeyiz 🙂🙂🙂

8.haftada elenmiştim ama 9.10.11 hftalarda 2 final puanı alıp 1 efada 1puanla final puanını kaırmıstık o 3 haftakadakı emeğime kimse laf eemez beni kimse alıp 12.haftaya koymadı bileğimizle savasa savasa 3 hafta üst üste mücadele ederek geldik çeyrek finalide kaçırdık bence tesir altındada iyiydi ama bu sezon çeyrek en az olucak inş olmazsada sağlık olsun tarkan bile yarı final görememiş yapacak birşey yok ama emeğimizi kimseye yedirmeyiz 🙂🙂🙂
Bu sezon daha iddialısın destekçinim aman sakın kötü şarkı koyma. :F :F Ben olsaydımı kullan. :A

Yarı final görmemiş miydi Tarkan ? Yarı finalde elendi diye hatırlıyorum :F