MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
ee 1.sezon bende yabancıyla yarıştım 9.haftayıda görmüşştük :A

@Harunnn60 la özelden bir şarkı önerip onu kullanmasını önermiştik @sokak sanati ile harunda tamam demişti ve haftaya başka bir şarkıyla çıkıp elenmişti :A:A:A
Evt cok iyi hatırlıyorum hatta @GunesinOglu Cengo o aralar kimseye yardım etmezdi ama bana yardım etmişti ama ben dinlememistim :F

:(

@Çiğdem- hatırlıyor musun 2.sezonun başlarında omer ve dizimedyayla anlaşamıyorduk şarkı yolla diyorduk başka şarkıcıların şarkısını yolluyordu :F

@Çiğdem- hatırlıyor musun 2.sezonun başlarında omer ve dizimedyayla anlaşamıyorduk şarkı yolla diyorduk başka şarkıcıların şarkısını yolluyordu :F
ayolll hepimiz dizimedyanın şarkıalrı oylamasını bekliyorduk puan vermesini sende dizimedya beni takmıyor diyordun çocuk geldi diyorki bendemi puan vericektim diyordu hahahah:F:F:F
konuyu hiççç okumamış yaniii :F:F:F

sonrada tamam geçiyoruz sonuclara dedik bu seferde oylamasında hata olmus yine beklemeye baslamıstık yanlıs hatırlamıyorsam:F

ayolll hepimiz dizimedyanın şarkıalrı oylamasını bekliyorduk puan vermesini sende dizimedya beni takmıyor diyordun çocuk geldi diyorki bendemi puan vericektim diyordu hahahah:F:F:F

sonrada tamam geçiyoruz sonuclara dedik bu seferde oylamasında hata olmus yine beklemeye baslamıstık yanlıs hatırlamıyorsam:F
2. hafta elendi Dalkılıççla diye hatırlıyom. :F

Murat ı da harcamıştı :F Bir de ilk sezon o yarışmıyordu.Ben size şarkı yollayın diyordum ya o da bana özelden şarkı yolluyordu :F

Funda yı da harcadın :F @vadikızı

@Çiğdem- den daha güzel baklava açayım diye erken gittin mutfağa sonra da elendin :F

Murat ı da harcamıştı :F Bir de ilk sezon o yarışmıyordu.Ben size şarkı yollayın diyordum ya o da bana özelden şarkı yolluyordu :F

@Çiğdem- den daha güzel baklava açayım diye erken gittin mutfağa sonra da elendin :F
hahahhaha ayyy o ne alakaymısta sana şarkı yolluyordu juri bil değildi galiba yarışmayla alakası yoktuki :F:F:F

en kötü zamanıma gelmişti funda yoksa elenmezdim ben