ee onun için diyoruz yanı ne olucağı belli olmuyor bu yarışmadaAa evet
Sertab ı da çeyrekte yemişler.Mustafa çeyrekte elendi sanıyordum![]()
hele all star bu hiç belli olmaz ne olucağı baakrsın ilk 5 haftada 2 tane favori güm diye gider
ee onun için diyoruz yanı ne olucağı belli olmuyor bu yarışmadaAa evet
Sertab ı da çeyrekte yemişler.Mustafa çeyrekte elendi sanıyordum![]()
Tmm biz özelde konuşalım bu konuları@Harunnn60 yok
Dur bir 18 şarkı saymaya çalışayım
Dark Horse,Roar,This is how we do,Firework,Wide Awake,Part of Me , I Kissed A Girl , Hot n Cold , Unconditionally , Teenage Dream , E.T , The one that got away , birthday
13 olmuş 5 de sen bul![]()
Dur senin istatistiğini paylaşayım da hatalarından ders çıkartTmm biz özelde konuşalım bu konularıburada herkes görmesin.
![]()
Tmm biz özelde konuşalım bu konularıburada herkes görmesin.
![]()
ayoll daha ne özeli @GunesinOglu ne var ne yok ortaya dökmüş saçmış daha ne özeli cnmTmm biz özelde konuşalım bu konularıburada herkes görmesin.
![]()
Aynen ya
Aaa bilmiyor musun [emoji33]konuşun ne olacak burda ben katy perry bilmem şarkısı falan![]()
SakınDur senin istatistiğini paylaşayım da hatalarından ders çıkart![]()
Biliyorum diyemessin.![]()
aaa dur şu şarkıları bir toplayıp stretejini çözeyim seninAynen ya
Aaa bilmiyor musun [emoji33]
Sakın![]()
![]()
| Sezon | Hafta | Yarışmacı | Şarkıcı | Şarkı | Derece | Puan |
| 1 | 1 | Harunnn60 | Katy Perry | Unconditionally | 7 | 165 |
| 1 | 2 | Harunnn60 | Katy Perry | Part Of Me | 10 | 145 |
| 1 | 3 | Harunnn60 | Katy Perry | Hot N Cold | 3 | 160 |
| 1 | 4 | Harunnn60 | Katy Perry | Love Me | 13 | 88 |
Sen mi.aaa dur şu şarkıları bir toplayıp stretejini çözeyim senin![]()
Aynen ya
Aaa bilmiyor musun [emoji33]
Sakın![]()
![]()
ee 1.sezon bende yabancıyla yarıştım 9.haftayıda görmüşştükSen mi.![]()
![]()
Sandalla 1. hafta elenirsen sakın üzülme beklenen birşey her şarkıcı için.ee 1.sezon bende yabancıyla yarıştım 9.haftayıda görmüşştük
@Harunnn60 la özelden bir şarkı önerip onu kullanmasını önermiştik @sokak sanati ile harunda tamam demişti ve haftaya başka bir şarkıyla çıkıp elenmişti![]()
OffKaty Perry'nin 1.sezon istatistiği : ( @Harunnn60 )
Not : İlk üç haftanın 2 haftasında Katy Perry Rihanna'yı geçmiştir.Yaptığı bir hatadan dolayı da Fulya Keskin gibi erken elenmiştir
Sezon Hafta Yarışmacı Şarkıcı Şarkı Derece Puan 1 1 Harunnn60 Katy Perry Unconditionally 7 165 1 2 Harunnn60 Katy Perry Part Of Me 10 145 1 3 Harunnn60 Katy Perry Hot N Cold 3 160 1 4 Harunnn60 Katy Perry Love Me 13 88
Aynen inadına love me dedi.Başka yollsaydı bence Rihanna yerine o finalde olacaktıee 1.sezon bende yabancıyla yarıştım 9.haftayıda görmüşştük
@Harunnn60 la özelden bir şarkı önerip onu kullanmasını önermiştik @sokak sanati ile harunda tamam demişti ve haftaya başka bir şarkıyla çıkıp elenmişti![]()
Sokak serserisini kızdırıyorsun ama.Aynen inadına love me dedi.Başka yollsaydı bence Rihanna yerine o finalde olacaktı( @sokak sanati )
@vadikızı kız dinle şunu tanı Katy'yi