MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
20 Hafta olursa çok zorlanabiliriz. Katılıyorum.

@Aserat sende kendine güvenmiyorsun anlaşılan.
Kenan'ın 20 güzel şarkısı yok mu. Yani 2 kişilik haftalarda elenmek istiyorsun.

Arkadaşlar hem böyle olursa yarışmacımız fazla kalacak belki, atıyorum kendi yarışmacınız 6.haftada elenecek iken 9-10a kadar kalacak

20 dedim. 20 tane güçlü şarkısı olmayanın All-Star'da işi ne zaten ben böyle düşünüyorum.

Sıradan bir sezon olmayacak bu All-Star olacak.

Olursa çekilecem yarışmadan net.

Ne bu böyle yaa. Böyle davranarak ortamda ki huzuru sadece etkiliyorsun. Biz olmazsa çekileceğiz diyormuyuz. Bence çok anlamsız. Sadece bir fikir ve bu fikri topluma açıyoruz.
Ayrıca Mustafa Ceceli'nin onlarca şarkısı var. Bence en rahat davranması gerekenlerdensin.

Niye çekiliyorsun ki orayı anlamadım.
Ya kardeşim hergün şarkı sayısı artıyor 18 şarkıyı zor buluyoruz Gülşen Atiye Hadise gibi isimler 18 şarkıyı bile bulamayabilirler 20 şarkıyı nerden bulacaklar o kadar da riske girmeye değmez çok fazla forumun beğenip beğenmeyeceğinide bilmiyoruz.

Yanlış cümleler kullanma.Her gün şarkı sayısı artıyor diyorsun.Koskoca 9 ayda şarkı sayısı sadece bir kere değişti.O da All Star olduğu için

Yarışmadan çekilmek isteyen buyursun çekilsin. Millet öyle istiyor diye ben kendimi riske edemem. Ki herkes riskte olur, şansımız az olur. Daha kendimizi gösteremeden 2 kişi ile birlikte elenelim mi?

O konuda haklısın, Hadise'de 18 hit çıkmamıştı.