-potterhead-
Favori Üye
Bende zaten Tuba-Farah için demiştim Beren umrumda bile olmadı bu ikiliyi yan yana düşününceDoğru olsa bence süper olmaz. Tuba olmadan NBC Beren Farah olsa süper olur.
Bence de. Pis sevimsiz.
Bende zaten Tuba-Farah için demiştim Beren umrumda bile olmadı bu ikiliyi yan yana düşününceDoğru olsa bence süper olmaz. Tuba olmadan NBC Beren Farah olsa süper olur.
Bence de. Pis sevimsiz.
İstenilen oranlara ulaşamaman sanırsam iyi şarkılarını biraz erken yollamaya teşvik gibi.Of ne demek gelmez admin buna el atsınBırak eleminde boğulsun sevimsizYalnız o haber doğru değil galiba, doğru olsa süper olur da
Bu hafta;
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @tolgab @Bully @Harunnn60 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
Bende zaten Tuba-Farah için demiştim Beren umrumda bile olmadı bu ikiliyi yan yana düşününce
Yoo aksine aşk temalı bir şarkı olmadığı için erken kullanmayı tercih ettim, kalan şarkılarım da iddialı ama forumun zevki tabi belli olmazİstenilen oranlara ulaşamaman sanırsam iyi şarkılarını biraz erken yollamaya teşvik gibi.Yani artık finali sanki gözden çıkardın da ne kadar kalsam iyidir mantığına dayandın yanlış anlamadıysam?
Şarkın iyiymiş bu hafta.
Neyseki Türkiye'nin ve Avrupa sinemasının sağlam yönetmenleri bu işi senden daha iyi biliyor, misal Özcan Alper, Hiner Saleem ve Ferzan Özpetek. Yeterli olmuştur heraldeEmre'nin master yapmış halisin maşallah.
Tuba'nin olduğu yerde iyi bir şey çıkabilir ama Farah olduğu için çıkar.Tuba gerçekten filmi batırır yine.
Ben öyle sezdim biraz.Yoo aksine aşk temalı bir şarkı olmadığı için erken kullanmayı tercih ettim, kalan şarkılarım da iddialı ama forumun zevki tabi belli olmaz
Demek ki kalite düşmüş .ssBen öyle sezdim biraz.Çünkü ilk sezonda Barış Manço çok seviliyor ve övülüyordu, bu sezon ne hikmetse pek ısınılamadı. Şebnem Ferah da öyle.
Yoo aksine aşk temalı bir şarkı olmadığı için erken kullanmayı tercih ettim, kalan şarkılarım da iddialı ama forumun zevki tabi belli olmaz
Neyseki Türkiye'nin ve Avrupa sinemasının sağlam yönetmenleri bu işi senden daha iyi biliyor, misal Özcan Alper, Hiner Saleem ve Ferzan Özpetek. Yeterli olmuştur heralde
İzleme o zaman.Star kadar mide bulandırmaz rahat ol.
İzleme o zaman.Ben Rihanna'yı dinlemek zorunda değilim ama sen 3 yıl boyunca Star'ı izlemek zorundasın Beroş'un sayesinde.Oh olsun.
Bu haftaki şarkım:
@sokak sanati @Çiğdem- @Ahmad @denizz19 @Bully @tolgab @Harunnn60 @-potterhead- @HarzeM @xemrexxx @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @adımutlulukk @mrt-06 @Tzira @Castei @Almila @sürgünüm @HachiKo @ABAY_06 @hayret bi şey @OzaN @turkuazz @gözlemci @primavera @Amoureux @batuhankaralar @Reytinger @Billy Kane @S.G.A.T.
Bu şarkıyla zirveye oynamam lazım.Beroş için her şey yapılır.
Umarım haftayı atlatırsın.
Güzel şarkı ile gelmişsin.Bu haftaki şarkım:
@sokak sanati @Çiğdem- @Ahmad @denizz19 @Bully @tolgab @Harunnn60 @-potterhead- @HarzeM @xemrexxx @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @adımutlulukk @mrt-06 @Tzira @Castei @Almila @sürgünüm @HachiKo @ABAY_06 @hayret bi şey @OzaN @turkuazz @gözlemci @primavera @Amoureux @batuhankaralar @Reytinger @Billy Kane @S.G.A.T.
Bu şarkıyla zirveye oynamam lazım.
Şaşırmadım sıkıntı yokSenin şarkın geçen haftaya göre berbat.
Senin şarkın da fena gözükmüyor kotticim.
Güzel seçimAHMET KAYA BU HAFTA ''KAFAMA SIKAR GİDERİM'' EFSANE ŞARKISI İLE GELİYOR !
Sana yazdıgım şarkıyı.
Sazımdan söker giderim.
Ben ağlayamam bilirsin.
Yüzümü döker giderim...
@Bully @denizz19 @sokak sanati @-potterhead- @EFE UYSAL @beyazsoy @Maskeli Fedai @GunesinOglu @ozgur2113 @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @Titanium @Ahmad @Tolstoyevski @DarkLeqenD @Çiğdem- @vadikızı @destere @Tzira @OzaN @*YıldırıM* @sürgünüm @tolgab @turkuazz @Billy Kane @eskici @ABAY_06 @Amoureux @hayret bi şey @Reytinger @Almila @adımutlulukk @batuhankaralar @S.G.A.T. @Castei ve diğer unuttuğum tüm arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?