MusicSurvivor All Star | 9.Hafta

İstenilen oranlara ulaşamaman sanırsam iyi şarkılarını biraz erken yollamaya teşvik gibi.
Yani artık finali sanki gözden çıkardın da ne kadar kalsam iyidir mantığına dayandın yanlış anlamadıysam?

Şarkın iyiymiş bu hafta.

Bende zaten Tuba-Farah için demiştim Beren umrumda bile olmadı bu ikiliyi yan yana düşününce

Emre'nin master yapmış halisin maşallah.

Tuba'nin olduğu yerde iyi bir şey çıkabilir ama Farah olduğu için çıkar.
Tuba gerçekten filmi batırır yine.

Yoo aksine aşk temalı bir şarkı olmadığı için erken kullanmayı tercih ettim, kalan şarkılarım da iddialı ama forumun zevki tabi belli olmaz

Emre'nin master yapmış halisin maşallah.

Tuba'nin olduğu yerde iyi bir şey çıkabilir ama Farah olduğu için çıkar.
Tuba gerçekten filmi batırır yine.
Neyseki Türkiye'nin ve Avrupa sinemasının sağlam yönetmenleri bu işi senden daha iyi biliyor, misal Özcan Alper, Hiner Saleem ve Ferzan Özpetek. Yeterli olmuştur heralde

Yoo aksine aşk temalı bir şarkı olmadığı için erken kullanmayı tercih ettim, kalan şarkılarım da iddialı ama forumun zevki tabi belli olmaz
Ben öyle sezdim biraz.
Çünkü ilk sezonda Barış Manço çok seviliyor ve övülüyordu, bu sezon ne hikmetse pek ısınılamadı. Şebnem Ferah da öyle.

Yoo olmadı.

AHMET KAYA BU HAFTA ''KAFAMA SIKAR GİDERİM'' EFSANE ŞARKISI İLE GELİYOR !

Sana yazdıgım şarkıyı.
Sazımdan söker giderim.
Ben ağlayamam bilirsin.
Yüzümü döker giderim...

@Bully @denizz19 @sokak sanati @-potterhead- @EFE UYSAL @beyazsoy @Maskeli Fedai @GunesinOglu @ozgur2113 @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @Titanium @Ahmad @Tolstoyevski @DarkLeqenD @Çiğdem- @vadikızı @destere @Tzira @OzaN @*YıldırıM* @sürgünüm @tolgab @turkuazz @Billy Kane @eskici @ABAY_06 @Amoureux @hayret bi şey @Reytinger @Almila @adımutlulukk @batuhankaralar @S.G.A.T. @Castei ve diğer unuttuğum tüm arkadaşlar...

Güzel seçim