MusicSurvivor All Star | 9.Hafta

İstenilen oranlara ulaşamaman sanırsam iyi şarkılarını biraz erken yollamaya teşvik gibi. :( Yani artık finali sanki gözden çıkardın da ne kadar kalsam iyidir mantığına dayandın yanlış anlamadıysam?

Şarkın iyiymiş bu hafta. :D

İstenilen oranlara ulaşamaman sanırsam iyi şarkılarını biraz erken yollamaya teşvik gibi. :( Yani artık finali sanki gözden çıkardın da ne kadar kalsam iyidir mantığına dayandın yanlış anlamadıysam?

Şarkın iyiymiş bu hafta. :D
Yoo aksine aşk temalı bir şarkı olmadığı için erken kullanmayı tercih ettim, kalan şarkılarım da iddialı ama forumun zevki tabi belli olmaz :D

Emre'nin master yapmış halisin maşallah.:F
Tuba'nin olduğu yerde iyi bir şey çıkabilir ama Farah olduğu için çıkar.:Z Tuba gerçekten filmi batırır yine.:A
Neyseki Türkiye'nin ve Avrupa sinemasının sağlam yönetmenleri bu işi senden daha iyi biliyor, misal Özcan Alper, Hiner Saleem ve Ferzan Özpetek. Yeterli olmuştur heralde :A

Yoo aksine aşk temalı bir şarkı olmadığı için erken kullanmayı tercih ettim, kalan şarkılarım da iddialı ama forumun zevki tabi belli olmaz :D
Ben öyle sezdim biraz. :D Çünkü ilk sezonda Barış Manço çok seviliyor ve övülüyordu, bu sezon ne hikmetse pek ısınılamadı. Şebnem Ferah da öyle. :(

Neyseki Türkiye'nin ve Avrupa sinemasının sağlam yönetmenleri bu işi senden daha iyi biliyor, misal Özcan Alper, Hiner Saleem ve Ferzan Özpetek. Yeterli olmuştur heralde :A

Yoo olmadı.:A

AHMET KAYA BU HAFTA ''KAFAMA SIKAR GİDERİM'' EFSANE ŞARKISI İLE GELİYOR !

Sana yazdıgım şarkıyı.
Sazımdan söker giderim.
Ben ağlayamam bilirsin.
Yüzümü döker giderim...

@Bully @denizz19 @sokak sanati @-potterhead- @EFE UYSAL @beyazsoy @Maskeli Fedai @GunesinOglu @ozgur2113 @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @Titanium @Ahmad @Tolstoyevski @DarkLeqenD @Çiğdem- @vadikızı @destere @Tzira @OzaN @*YıldırıM* @sürgünüm @tolgab @turkuazz @Billy Kane @eskici @ABAY_06 @Amoureux @hayret bi şey @Reytinger @Almila @adımutlulukk @batuhankaralar @S.G.A.T. @Castei ve diğer unuttuğum tüm arkadaşlar...