MusicSurvivor All Star | 9.Hafta

Ayrıca klibe değil şarkıya puan veriyorsun. Klibe puan verilse hiç kimsenin şansı olmaz. Tabi sen laf atmak için kendini zorlayınca seste muhteşem olunca anca klibe laf atarsın.😉
ben diyeceğimi dedim her konuda bir vadici gibi oldun hadi çüz uzatmıcan fragmanı bekliyom şu an seninle tartışırken kaçıramam:)

Siz artık Kemal Kılıçdaroğlu ile Davutoğlu gibi, Safiye ile Faik gibi, Edi ile Büdü gibi, Kuşum Aydın ile Arto gibi oldunuz. :F Her konuda sizin tartışmanızı okumak zorunda mıyız? :A @sokak sanati @xemrexxx

Malesef arkadaş bilmediği birini eleştirmeye çalışıyor sırf Beren'e ve bana olan psikopatligindan.:kiki:

Siz artık Kemal Kılıçdaroğlu ile Davutoğlu gibi, Safiye ile Faik gibi, Edi ile Büdü gibi, Kuşum Aydın ile Arto gibi oldunuz. :F Her konuda sizin tartışmanızı okumak zorunda mıyız? :A @sokak sanati @xemrexxx
beğenmediğim 3 şarkıcı var dedim harun,sokak sanati ve adımutlulukkun yarıştıkları dedim bak harun nasıl cevap vermiş :) git önceki konulara bak kaç hafta ceceliye 1-2 verdim efe bişi demiş mi böyle tartışmış mıyız:)))

ben diyeceğimi dedim her konuda bir vadici gibi oldun hadi çüz uzatmıcan fragmanı bekliyom şu an seninle tartışırken kaçıramam:)

Konuyu açan sendin. Yorum Yaparken dikkatli olmanı tavsiye ederim çünkü sen laf atıp sonra ben sadece fikrimi söyledim deyip suçlu benmişim gibi yapamazsın.
Beğenmedim demen daha dogru olurdu bende laf atmamis olurdum.

Konuyu açan sendin. Yorum Yaparken dikkatli olmanı tavsiye ederim çünkü sen laf atıp sonra ben sadece fikrimi söyledim deyip suçlu benmişim gibi yapamazsın.
Beğenmedim demen daha dogru olurdu bende laf atmamis olurdum.
yorumda dediğim şey gerçekte varsa bişi diyemezsin böyle çemkiremezsin gir o çok beğendiğin şarkının altındaki yorumlara bak görürsün:))) hadi çüz:)

Neyse konuya az renk katalım. @Harunnn60 @ozgur2113'ün duvarında paylaşmış da gördüğümden beri gülüyorum. :F @Bully senin Serdar Ortaç harbiden Glenn'e benziyor. :F

52Yzvl.png