MusicSurvivor All Star | 9.Hafta

Oyumu kullandım.
Sezen Aksu ve Ahmet Kaya'da iyi bir yükseliş vardı bu hafta ve bu durum oylamaya da yansıdı.
Bu hafta ki şarkıların çoğu iyiydi, fena değildi, geneli sevdiğim şarkılar olduğu için oylama konusunda en çok zorlandığım bir hafta oldu.
Oylama üzerinde dört - beş kez değişiklik yapmışımdır en az..
Umarım herkes hak ettiği sonuçları görür... :)

Bu hafta zirvede yine ben mi varım:Z

@-potterhead- saol bebiş.:Z Ben sana kötü verdim yine geçen haftada ki sebepten.:A

bu hafta sertabla katy i zayıf buldum @adımutlulukk @Harunnn60
rihanna yine kötü sex sells demiş bir kere sezen ya da yalın gibi sesiyle öne çıkmadı @sokak sanati
demetin, gökselin ve barış mançonun şarkılarını severim ama forum sevmici gibi @-potterhead- @tolgab @Ahmad
ceceli ortalama gelmiş elenme riski yok bence @EFE UYSAL
sıla da ortalama bence bu hafta @denizz19
84 hakkında fikrim yok @ozgur2113
kalanlar final puanı için kapışır bence @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Bully

Bir sıkıntı yok bu hafta ki şarkı daha iyiydi puanlara yansıttım her hafta aynı puanı verecek değilim :A

Zirve değil de 14 - 10 arasındaki yerini koruyorsun diyelim bu hafta :A
Anlaşıldı haftaya yine 1 geliyor. Olsun senden bir yüksek göreyim de hani lafını yapmam artık. :A

rihanna yine kötü sex sells demiş bir kere sezen ya da yalın gibi sesiyle öne çıkmadı @sokak sanati
demetin, gökselin ve barış mançonun şarkılarını severim ama forum sevmici gibi @-potterhead- @tolgab @Ahmad
Neresi zayıftı sende ya. :D

Dünyada takdir görmüş bir sese böyle demen hem de Yıldız Tilbe gibi bir sesle yarışırken demen aslında müzikten hiç anlamadığının göstergesi.
Kadın sadece canlı performansları ile ödüller toplamış stüdyo sesi ile 10'larca ödüller almış biri. Ayrıca rekorlar kitabında sesi ile ilgili 2 albüm satışı ile ilgili tonlarca rekoru vardır ki 8 saniye aynı norada kalabilen tek sese sahiptir. Bunu ne shakira yapabiliyor ne de başka biri. Şuan mobilim dağa fazla yazmayacağim. Senin o laf ettiğin ses dünyada eşsiz o sebeple konuşurken biraz dikkatli konuş ki çok saçmaladıgin belli olmasın.:)

Dünyada takdir görmüş bir sese böyle demen hem de Yıldız Tilbe gibi bir sesle yarışırken demen aslında müzikten hiç anlamadığının göstergesi.
Kadın sadece canlı performansları ile ödüller toplamış stüdyo sesi ile 10'larca ödüller almış biri. Ayrıca rekorlar kitabında sesi ile ilgili 2 albüm satışı ile ilgili tonlarca rekoru vardır ki 8 saniye aynı norada kalabilen tek sese sahiptir. Bunu ne shakira yapabiliyor ne de başka biri. Şuan mobilim dağa fazla yazmayacağim. Senin o laf ettiğin ses dünyada eşsiz o sebeple konuşurken biraz dikkatli konuş ki çok saçmaladıgin belli olmasın.:)
tam bir kurtlar vadisi fanının dizi savunması gibi olmuş :))))

He o anlamda mı dedin. :D
sertabla katy e genelde yüksek veriyordum bu hafta düşmüşler bence :F

tam bir kurtlar vadisi fanının dizi savunması gibi olmuş :))))

sertabla katy e genelde yüksek veriyordum bu hafta düşmüşler bence :F

Ayrıca klibe değil şarkıya puan veriyorsun. Klibe puan verilse hiç kimsenin şansı olmaz. Tabi sen laf atmak için kendini zorlayınca seste muhteşem olunca anca klibe laf atarsın.😉

Siz artık Kemal Kılıçdaroğlu ile Davutoğlu gibi, Safiye ile Faik gibi, Edi ile Büdü gibi, Kuşum Aydın ile Arto gibi oldunuz. :F Her konuda sizin tartışmanızı okumak zorunda mıyız? :A @sokak sanati @xemrexxx