Recap nerede Cengiz?
gelmezse sen de bir daha foruma gelemicen biliyon dimiYükleniyor,dün gece Demet yollamadığı için bugüne kalmıştı.19.15 gibi gelir.
gelmezse sen de bir daha foruma gelemicen biliyon dimi
ay sen laf mı soktun bana zaten tipin baya değişmiş profil fotona bakıncaEmreciğim ben tutamayacağım sözleri vermem Senin gibi değilim yni
Dalga mı geçtin.
Neyse oylarını gönder. Som saat 20.01
En geç 21.00 e kadar gönderirim
Ama sana verdiğim puanı görmek istemezsin
ay insan yıldızı da yorumlar adil topalla akraba çıkasıca.ss@denizz19'a ilk tam puanımı vereceğim sanırım, en sevdiğim şarkısı Sıla'nın.
Sezen'in bu şarkısını daha çok Model'den dinlediğim için çok ısınamadım sanırım ama yine ortalama üstü bir puan alacaktır. @mrt-06
@sokak sanati Te Amo hoş bir şarkı bence beğeniyorum ben, fena olmaz puanı.
@Ahmad ve @Yiğitt (AhmetKaya) de iyi gelmişler, Göksel'den ilk defa dinliyorum inşallah güme gitmez.
Yine mi -VE OYLAMA BAŞLIYOR!
01-RIHANNA-TE AMO
02-SEZEN AKSU-YALNIZLIK SENFONİSİ
03-BARIŞ MANÇO-ARKADAŞIM EŞEK
04-SILA-ZOR SEVDİĞİMDEN
05-MUSTAFA CECELİ-HASTALIKTA SAĞLIKTA
06-GÖKSEL-HASRETİNLE YANDI GÖNLÜM
07-AHMET KAYA-KAFAMA SIKAR GİDERİM
08-SEKSENDÖRT-HAYIR OLAMAZ
09-YALIN-BENİMKİ
10-KATY PERRY-CALIFORNIA GURL
11-YILDIZ TİLBE-KOP GEL
12-TARKAN-ADIMI KALBİNE YAZ
13-DEMET AKALIN-GİDERLİ ŞARKILAR
14-SERTAB ERENER-TESADÜF AŞK
Not : Son oy yollama tarihi 24.10.2015 Cumartesi günü saat 18.00'dir!
Not : Jüriler en çok sevdiğine 14,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 13 , en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.
Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.
Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.
Not : @EFE UYSAL ve @tolgab şarkısını geç gönderdiği için -10 ile başlayacaktır!
Herkese başarılar
@sokak sanati @denizz19 @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @Ahmad @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Felon @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @berkann @soo @vadikızı @batuhankaralar @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @destere @gizem ak @MelankoliK
Kim bu gözlerindeki yabancı diyince ciddiye alamadım Merak etme fena değil şarkın, ama Delikanlım hariç çok yüksek puan vermem ben, pek tarzım değil .say insan yıldızı da yorumlar adil topalla akraba çıkasıca.ss
VE OYLAMA BAŞLIYOR!
01-RIHANNA-TE AMO
02-SEZEN AKSU-YALNIZLIK SENFONİSİ
03-BARIŞ MANÇO-ARKADAŞIM EŞEK
04-SILA-ZOR SEVDİĞİMDEN
05-MUSTAFA CECELİ-HASTALIKTA SAĞLIKTA
06-GÖKSEL-HASRETİNLE YANDI GÖNLÜM
07-AHMET KAYA-KAFAMA SIKAR GİDERİM
08-SEKSENDÖRT-HAYIR OLAMAZ
09-YALIN-BENİMKİ
10-KATY PERRY-CALIFORNIA GURL
11-YILDIZ TİLBE-KOP GEL
12-TARKAN-ADIMI KALBİNE YAZ
13-DEMET AKALIN-GİDERLİ ŞARKILAR
14-SERTAB ERENER-TESADÜF AŞK
Not : Son oy yollama tarihi 24.10.2015 Cumartesi günü saat 18.00'dir!
Not : Jüriler en çok sevdiğine 14,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 13 , en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.
Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.
Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.
Not : @EFE UYSAL ve @tolgab şarkısını geç gönderdiği için -10 ile başlayacaktır!
Herkese başarılar
@sokak sanati @denizz19 @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @Ahmad @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Felon @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @berkann @soo @vadikızı @batuhankaralar @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @destere @gizem ak @MelankoliK
Ateşin falan yok demi hacı? İlk defa Sezen'i beğendin bu hafta. 😱Oyumu kullandım.
Sezen Aksu ve Ahmet Kaya'da iyi bir yükseliş vardı bu hafta ve bu durum oylamaya da yansıdı.
Bu hafta ki şarkıların çoğu iyiydi, fena değildi, geneli sevdiğim şarkılar olduğu için oylama konusunda en çok zorlandığım bir hafta oldu.
Oylama üzerinde dört - beş kez değişiklik yapmışımdır en az..
Umarım herkes hak ettiği sonuçları görür...