Çok anlamlı bi şarkı dinlemesini bilene illa süslü sözcüklere gerek yok bazen
Her hafta atarıns maruz kaldığım için artık yorum yapmıcam Manço'ya.
Çok anlamlı bi şarkı dinlemesini bilene illa süslü sözcüklere gerek yok bazen
Yapma kaliten yetmez seninHer hafta atarıns maruz kaldığım için artık yorum yapmıcam Manço'ya.
Yapma kaliten yetmez senin
6-7 iyidir ulan şarkımı niye beğenmiyon düdükbu hafta beğendiklerim sırasız: tarkan, sezen aksu,barış manço,sertab erener @Maskeli Fedai @mrt-06 @-potterhead- @adımutlulukk
katy baya düştü @Harunnn60 onun yerine tarkan geldi
yalın ve demet ortalamaydı @Bully @tolgab
@EFE UYSAL şarkı güzel ama recap yanlış.ss
@denizz19 kötüydü ama stratejik ortaklık gereği biraz yükselttim(şaka var burada şimdi yanlış anlahyan çıkar)
rihanna,84,şebnem beğenmediklerim @sokak sanati @batuhankaralar @ozgur2113
son3 hariç hepsi iyiydi bence baya zorlandım6-7 iyidir ulan şarkımı niye beğenmiyon düdükhem ben sana 9 ver demedim mi
Aman neyse sen elenecen gibi zaten bu haftason3 hariç hepsi iyiydi bence baya zorlandım
ben ortalama verdim diğerleri baya düşürmüştür bu şarkıda beni ço karıcanAman neyse sen elenecen gibi zaten bu hafta
Bu hafta birkaç güçlü aday var final puanı beklentim yok ama alırsam da şaşırmamben ortalama verdim diğerleri baya düşürmüştür bu şarkıda beni ço karıcan
Hayır beğenmedimRihanna adlı gacının şarkısını.
Hayır beğenmedimemine daha çok söylüyordu bence ve hiç etkilenmedim şarkıdan
ay kaç para rüşvet verdin yine .ss anandan babandan dersane parası diye alıp rüşvet dağıtıyon hep pis.ssBu hafta birkaç güçlü aday var final puanı beklentim yok ama alırsam da şaşırmam
Rap hiç sevmemİki kafa sallama falanda mi olmadı.
Şarkı Eminem'in zaten.
Rap hiç sevmembelli zaten daha kaliteli bir şarkıydı
Ne oldu seni kimse beğenmedi mi yoksaŞu sıkıntılı hafta bir geçsinde.
Ne oldu seni kimse beğenmedi mi yoksa
Bana yaşattıklarını yaşıyorsunYoo beğenen var ama risk taşıyorum sanırım.İlk kez ilk 10 dışına çıkacam.ss
Bana yaşattıklarını yaşıyorsuninşallah ilk 7 içinde olursun sevmem mevmem ama yazıktırben bu hafta final puanı almayacağım galiba senle aynı kaderi paylaşacağım kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?