Tam puan için erken konuşma
valla bu şarkıyı seviyorum sılanın hangi şarkısı ile geleceksin bilmiyorum ama
Tam puan için erken konuşma
Paylaşınca görürsünvalla bu şarkıyı seviyorum sılanın hangi şarkısı ile geleceksin bilmiyorum ama
Ayy kaç aylıksın senne zaman paylaşacan paylaşsana
Ayy kaç aylıksın sen
İyi boğanak yapmamışsın anacığının karnındavalla annemin dediğine 9 ay 10 günlükmüşüm
İyi boğanak yapmamışsın anacığının karnında
Allah mesut etsinya öylee olmuş ne yapalım doğmuşum da sen ıona bak
Koltuk güzel şarkıdır.şu an demet tam puanıma talip
şu an demet tam puanıma talip
Bu hafta Sıla'nın dillere pelesenk olan şarkısı VUR KADEHİ USTAM ile geliyoruz. Konuşmadığımız Şeyler Var albümünde fasıl versiyonuyla da büyük ilgi gören şarkı sizlerden de ilgi bekliyor
@sokak sanati @Çiğdem- @vadikızı @mrt-06 @Bully @Tzira @HarzeM @Billy Kane @Amoureux @adımutlulukk @hayret bi şey @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @ozgur2113 @xemrexxx @Yiğitt @Maskeli Fedai @Ahmad @Almila @cookies @Felon @Castei @cevaa @GunesinOglu @BesaleT @berkann @HachiKo @ABAY_06 @S.G.A.T. @eskici @ÇaKıR10 @Titanium @EFE UYSAL @DarkLeqenD @OzaN @primavera @EnveR @Reytinger @turkuazz @gözlemci @beyazsoy
Hediye'de gelecek aman zaten şarkılarımın sana hitap etmesi için uğraşırsam elimde şarkı kalmazHediye den bir nebze iyi ama geçen hafta ki sakin slowlar daha benlik. Çok bana hitap etmedi.
Hediye'de gelecek aman zaten şarkılarımın sana hitap etmesi için uğraşırsam elimde şarkı kalmaz
Bu fasıl versiyonu belki fasıldan etkilenirsin kısaca bir dinle kesin berbat diyecen zaten o ayrı da hani bir umut benimkisiBakalım daha kötüler gelir belki.
Oyunu kullanınca tüyo veririm.