Bu fasıl versiyonu belki fasıldan etkilenirsin kısaca bir dinle kesin berbat diyecen zaten o ayrı da hani bir umut benimkisi
@vadikızı tam puanına adayım![]()
Yarın PC'ye geçince dinlerim ama dahaönce dinledim şarkıyı.
Bu fasıl versiyonu belki fasıldan etkilenirsin kısaca bir dinle kesin berbat diyecen zaten o ayrı da hani bir umut benimkisi
Bir dönemin değil şuan bile sor Vur Kadehi Ustam'ı bilmeyen yokturYarın PC'ye geçince dinlerim ama dahaönce dinledim şarkıyı.Biliyorum yani baa popiydi çevremde.
![]()
gerçekten bu sefer kandırmıyorum, çok fazla "beğenemedim"Bu hafta Sıla'nın dillere pelesenk olan şarkısı VUR KADEHİ USTAM ile geliyoruz. Konuşmadığımız Şeyler Var albümünde fasıl versiyonuyla da büyük ilgi gören şarkı sizlerden de ilgi bekliyor
@sokak sanati @Çiğdem- @vadikızı @mrt-06 @Bully @Tzira @HarzeM @Billy Kane @Amoureux @adımutlulukk @hayret bi şey @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @ozgur2113 @xemrexxx @Yiğitt @Maskeli Fedai @Ahmad @Almila @cookies @Felon @Castei @cevaa @GunesinOglu @BesaleT @berkann @HachiKo @ABAY_06 @S.G.A.T. @eskici @ÇaKıR10 @Titanium @EFE UYSAL @DarkLeqenD @OzaN @primavera @EnveR @Reytinger @turkuazz @gözlemci @beyazsoy
zevk meselesi işte. 😛Monsterın olduğu ortamda tam -1'e talip olabilir ancak.![]()
Bir dönemin değil şuan bile sor Vur Kadehi Ustam'ı bilmeyen yoktur![]()
Nesini beğenmedin şarkıyı mı yoksa bu versiyonu mugerçekten bu sefer kandırmıyorum, çok fazla "beğenemedim"
zevk meselesi işte. 😛
Güzel güzel, iyi puan çıkar bendenBir dönemin değil şuan bile sor Vur Kadehi Ustam'ı bilmeyen yoktur
@batuhankaralar muhtemelen şarkını seçiyorsun Vur Kadehi Ustam ile aran nasıl![]()
gerçekten bu sefer kandırmıyorum, çok fazla "beğenemedim"
zevk meselesi işte. 😛
nihal'i sevmeyen ölsünGenelde zevklerine beğenirim ( msl; Nihal) bu seferde hayal kırıklığı olmasın.
![]()
çok banel geldi.Nesini beğenmedin şarkıyı mı yoksa bu versiyonu mu![]()
nihal'i sevmeyen ölsünbitiyorum kıza <3 şarkıya gelince, demet'in en sevdiğim parçasıdır koltuk, büyük ihtimal tam puan ona gidecek
çok banel geldi.şu an çok sıkılıyorum belki ondandır puanlama yaparkenki moduma göre belki +10 alırsın
![]()
Yani Sıla deyince akıllara gelen ilk şarkıdır aslında bilemiyorum artık senin zevkindirnihal'i sevmeyen ölsünbitiyorum kıza <3 şarkıya gelince, demet'in en sevdiğim parçasıdır koltuk, büyük ihtimal tam puan ona gidecek
çok banel geldi.şu an çok sıkılıyorum belki ondandır puanlama yaparkenki moduma göre belki +10 alırsın
![]()
Güzel seçimBu haftaki şarkım Şebnem Ferah'ın Benim Adım Orman albümündeki çok sevilen şarkılarından "İstiklal Caddesi Kadar". Elenmeyeceğimi umuyorum
@sokak sanati @Çiğdem- @vadikızı @mrt-06 @Bully @Tzira @HarzeM @Billy Kane @Amoureux @adımutlulukk @hayret bi şey @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @ozgur2113 @xemrexxx @Yiğitt @Maskeli Fedai @Ahmad @Almila @cookies @Felon @Castei @cevaa @GunesinOglu @BesaleT @berkann @HachiKo @ABAY_06 @S.G.A.T. @eskici @ÇaKıR10 @Titanium @EFE UYSAL @DarkLeqenD @OzaN @primavera @EnveR @Reytinger @turkuazz @gözlemci @beyazsoy @denizz19
Ay hiç yalan söyleyemiyorsun.
Bu şarkının kötü oylarla harcanmasına izin vermeyeceğim değiştirme kararı aldım