Tam puan için erken konuşma![]()
valla bu şarkıyı seviyorum sılanın hangi şarkısı ile geleceksin bilmiyorum ama
Tam puan için erken konuşma![]()
Paylaşınca görürsünvalla bu şarkıyı seviyorum sılanın hangi şarkısı ile geleceksin bilmiyorum ama
Ayy kaç aylıksın senne zaman paylaşacan paylaşsana
Ayy kaç aylıksın sen![]()
İyi boğanak yapmamışsın anacığının karnındavalla annemin dediğine 9 ay 10 günlükmüşüm
![]()
İyi boğanak yapmamışsın anacığının karnında![]()
Allah mesut etsinya öylee olmuş ne yapalım doğmuşum da sen ıona bak
Koltuk güzel şarkıdır.şu an demet tam puanıma talip![]()
şu an demet tam puanıma talip![]()
Bu hafta Sıla'nın dillere pelesenk olan şarkısı VUR KADEHİ USTAM ile geliyoruz. Konuşmadığımız Şeyler Var albümünde fasıl versiyonuyla da büyük ilgi gören şarkı sizlerden de ilgi bekliyor
@sokak sanati @Çiğdem- @vadikızı @mrt-06 @Bully @Tzira @HarzeM @Billy Kane @Amoureux @adımutlulukk @hayret bi şey @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @ozgur2113 @xemrexxx @Yiğitt @Maskeli Fedai @Ahmad @Almila @cookies @Felon @Castei @cevaa @GunesinOglu @BesaleT @berkann @HachiKo @ABAY_06 @S.G.A.T. @eskici @ÇaKıR10 @Titanium @EFE UYSAL @DarkLeqenD @OzaN @primavera @EnveR @Reytinger @turkuazz @gözlemci @beyazsoy
Hediye'de gelecek aman zaten şarkılarımın sana hitap etmesi için uğraşırsam elimde şarkı kalmazHediye den bir nebze iyi ama geçen hafta ki sakin slowlar daha benlik.Çok bana hitap etmedi.
![]()
Hediye'de gelecek aman zaten şarkılarımın sana hitap etmesi için uğraşırsam elimde şarkı kalmaz![]()
Bu fasıl versiyonu belki fasıldan etkilenirsin kısaca bir dinle kesin berbat diyecen zaten o ayrı da hani bir umut benimkisiBakalım daha kötüler gelir belki.
Oyunu kullanınca tüyo veririm.