- Reaksiyon puanı
- 22,465
- Puanı
- 860
Ayy hayalin ne senin oynamıyorum tamam haftaya Hediye ile gelirsem tam puanına layığımHayallerimle oynama.![]()
Ayy hayalin ne senin oynamıyorum tamam haftaya Hediye ile gelirsem tam puanına layığım![]()
Hiç sevmemiştim ama bu sarki ile Sıla antiliğimi attığımi hissettim.Duruma göre değerlendirilir o şarkıda ama bunun kadar iyi bekleme
![]()
Ayy neler duyuyorum şaşırtıyorsun beni sokakçım
bu kadar beğendin demek İmkansız aslında çok güzel olmasına rağmen beklenen ilgiyi görmemişti oysa ki çünkü beklenti çok büyüktü
![]()
Hahaha sevincin Kursağında kalacak ama ilk sezon kullanmadım ben bu şarkıyı yani genel anlamda albüm şarkısı olarak demiştimİlk sezon mu.
En fazla ortalarında üstünde olursun. Öyle büyük beklenti yaşama yine.![]()
Hahaha sevincin Kursağında kalacak ama ilk sezon kullanmadım ben bu şarkıyı yani genel anlamda albüm şarkısı olarak demiştim![]()
İlk sezon bunun yerine Yara Bende vardı şimdi o yok bu varNiye sevineyim. İlk sezon kullansaymışsın iyiymiş. Bir ara saçma bir şarkı kullanmıştın onun yerine iyi giderdi![]()
İlk sezon bunun yerine Yara Bende vardı şimdi o yok bu varSaçma şarkısı yok Sılamın hepsi ayrı telden güzel
kıskanç
En Doğru Zaman mıHayır be yara bende değil. Başka vardı. 7. Olmuştun. Elenmek üzereydin.![]()
En Doğru Zaman mı![]()
Bu sezonda Dön Demeyi Unuttum kötü gitti üstelik çok harika bir şarkı olmasına rağmenAynen o olabilir. İsmini duymamıştım hiç.Çok kötü gitmişti.
![]()
Bu sezonda Dön Demeyi Unuttum kötü gitti üstelik çok harika bir şarkı olmasına rağmen![]()
Nazarlık olsun tabi bak bir anda 2.sıraya yerleştim bir de Sıla çöktü diyordunuzNazarlik olsun. Onun yerine Yara Bende deseydin final puanı alırdin.![]()
Nazarlık olsun tabi bak bir anda 2.sıraya yerleştim bir de Sıla çöktü diyordunuz![]()
En baştan beri hedefimiz finaldiDalgada mi gecmeyelim.ss
Bundan sonra sürpriz elemelerde Elenirsen elenirsin.Yoksa finale göz kırptı bence. Seninle iyi geçinmek gerek.
![]()
En baştan beri hedefimiz finaldi![]()
BakalımUmarım finalde karşılaşmak bir daha kaderimizde yazılmıştır.![]()