Ayy seni beğenen kimse yok atma bi hayrettin beğenmiş
Ayy seni beğenen kimse yok atma bi hayrettin beğenmiş
İlk sezon All Star'dan daha zordu o yüzdendir 😉Eger tam ise 2 haftadır beni şaşırtıyorsun.@Harunnn60 ile konuştuk geçen Hayrettin'ı jüri olarak isteyelim Katy'ye iyi veriyor dedi ben itiraz ettim.
İlk sezon nedense hiç iyi intiba bırakmadın bende sadece Love the way you lie ile iyi almıştım diğerleri ortaydı ve şu iki haftaya inanmıyorum
Teşekkürler.![]()
12 puancık mı sadeceOylarımı kullandım.Yalın, Ahmet Kaya, Sezen ve Sıla, Göksel ve Şebnem Ferah'ı beğendim.
Diğerleri de sıralandı öyle.![]()
Karışık yazdım isimleri.
Demek ki 12'den yüksekKarışık yazdım isimleri.![]()
12'den yüksek de olabilir, düşük de olabilir tam 12 de olabilir.Demek ki 12'den yükseksağol kara lahana bende seninkini beğendim
![]()
O senin zeytin karası gözlerinden öpüyorum ve ders çalışmaya devam ediyorum12'den yüksek de olabilir, düşük de olabilir tam 12 de olabilir.Ama severim yani.
Teşekkür ederim marul kafacım.
![]()
oy demediğin sürece iyiyim
oy demediğin sürece iyiyimya sen
![]()
Ayy seni beğenen kimse yok atma bi hayrettin beğenmişbir de sen kendini beğenmişsin hepsi bu
![]()
evet ama yarın saat 17.00 gibiSeni gördüm mükemmel oldumOy kullanacakmışsın çünkü
![]()
sen zaten ne anlarsın.ssOylarımı kullandım.Yalın, Ahmet Kaya, Sezen ve Sıla, Göksel ve Şebnem Ferah'ı beğendim.
Diğerleri de sıralandı öyle.![]()
İlk sezon All Star'dan daha zordu o yüzdendir 😉
aa niyeymiş sen mi bilceksin benim saat kaçta açık olup olmadığımı@DarkLeqenD sen o saatlerde açık olmazsın![]()