MusicSurvivor All Star | 7.Hafta

Yaaa öyle mi , dur ben puanımı değiştireyim o zaman. :D Seni mi kırcam Sıla'ya tam puan vereyim :D

Eger tam ise 2 haftadır beni şaşırtıyorsun.:F @Harunnn60 ile konuştuk geçen Hayrettin'ı jüri olarak isteyelim Katy'ye iyi veriyor dedi ben itiraz ettim.:F İlk sezon nedense hiç iyi intiba bırakmadın bende sadece Love the way you lie ile iyi almıştım diğerleri ortaydı ve şu iki haftaya inanmıyorum :D
Teşekkürler.:bhr:

oylamayı tamamladım..bu haftaki oylama çok zorlu oldu..çünkü iyi şarkıların sayısı çok fazlaydı..
sıralama belirtmeden ilk 5 oylama: demet,katy peryy,sıla,mustafa ceceli,mustafa sandal..
@tolgab@Çiğdem-@EFE UYSAL@Harunnn60@denizz19
7.haftanın herkese hayırlı olmasını dilerim.

Son düzenleme:
oylamayı tamamladım..bu haftaki oylama çok zorlu oldu..çünkü iyi şarkıların sayısı çok fazlaydı..
sıralama belirtmeden ilk 5 oylama: demet,katy peryy,sıla,mustafa ceceli,mustafa sandal..
@tolgab @Çiğdem- @EFE UYSAL bu hafta listede yüksek sıralarda oldular..
7.haftanın herkese hayırlı olmasını dilerim.
Çok teşekkürler beğenmene sevindim :)

Bu hafta iyi bir sıralamada olurum diye düşünüyorum :D

Eger tam ise 2 haftadır beni şaşırtıyorsun.:F @Harunnn60 ile konuştuk geçen Hayrettin'ı jüri olarak isteyelim Katy'ye iyi veriyor dedi ben itiraz ettim.:F İlk sezon nedense hiç iyi intiba bırakmadın bende sadece Love the way you lie ile iyi almıştım diğerleri ortaydı ve şu iki haftaya inanmıyorum :D
Teşekkürler.:bhr:
Sana 16 puan verdi gecen hafta :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking