Sevdin mi şarkımı bu haftaBen oylama açıldığı gibi attım. 😎 Forum göçtüğü haftadan beri bu şekilde gidiyorum.
Sevdin mi şarkımı bu haftaBen oylama açıldığı gibi attım. 😎 Forum göçtüğü haftadan beri bu şekilde gidiyorum.
Sevdin mi şarkımı bu hafta
10 puan altında kalmışım o belli zaten de bari 5 puan altında kalmamış olayımRakipler çok ciddi hazırlanmışlar bu hafta diyerek sıyırmaya çalışıyorum.
Kim bilir belki zirvededir
Yaaa öyle mi , dur ben puanımı değiştireyim o zaman. Seni mi kırcam Sıla'ya tam puan vereyimTam puanı en bayık olan Sıla almıştır sende anca.
Yaaa öyle mi , dur ben puanımı değiştireyim o zaman. Seni mi kırcam Sıla'ya tam puan vereyim
Senin de Rihanna'nın gözleri bayıkTam puanı en bayık olan Sıla almıştır sende anca.
Senin de Rihanna'nın gözleri bayık
Ahmet Kaya'yı nasıl buldun bu hafta?Oylarımı kullandım ben herkese başarılar
3. sezonda benim dışında kalan kimdi?İlk beşte :
1.sezondan 2 ,
2.sezondan 2 ,
3.sezondan ise 1 kişi var!
3. sezonda benim dışında kalan kimdi?
Ayy zaten vücudunu sesinden daha çok ön plana çıkarıyor öylesine şarkıcı denmezRihanna'nın vücuduna laf.😱 Alalım bu arkadaşı pistten.
Evet doğru 2'miz kaldik. O ilk 5'te olan 84'tür heralde.84 galiba sizdendı.
Beni nasıl buldun?oylamayı tamamladım..bu haftaki oylama çok zorlu oldu..çünkü iyi şarkıların sayısı çok fazlaydı..
sıralama belirtmeden ilk 5 oylama: demet,katy peryy,sıla,mustafa ceceli,mustafa sandal..
@tolgab @Çiğdem- @EFE UYSAL @Harunnn60[USER=85804]@denizz19 bu hafta listede yüksek sıralarda oldular..
7.haftanın herkese hayırlı olmasını dilerim.[/USER]
Çok teşekkürler beğenmene sevindimoylamayı tamamladım..bu haftaki oylama çok zorlu oldu..çünkü iyi şarkıların sayısı çok fazlaydı..
sıralama belirtmeden ilk 5 oylama: demet,katy peryy,sıla,mustafa ceceli,mustafa sandal..
@tolgab @Çiğdem- @EFE UYSAL bu hafta listede yüksek sıralarda oldular..
7.haftanın herkese hayırlı olmasını dilerim.
Ayy zaten vücudunu sesinden daha çok ön plana çıkarıyor öylesine şarkıcı denmez
Sana 16 puan verdi gecen haftaEger tam ise 2 haftadır beni şaşırtıyorsun. @Harunnn60 ile konuştuk geçen Hayrettin'ı jüri olarak isteyelim Katy'ye iyi veriyor dedi ben itiraz ettim. İlk sezon nedense hiç iyi intiba bırakmadın bende sadece Love the way you lie ile iyi almıştım diğerleri ortaydı ve şu iki haftaya inanmıyorum
Teşekkürler.