He gördüm tm ginemi Rihanna))
Yine mi.ss
Efsane geliyorum yine.
He gördüm tm ginemi Rihanna))
Bu hafta yollayacaz seni.
Hadi bakalım görcez.Yine mi.ss
Efsane geliyorum yine.![]()
oylarımı kullandım sezen aksu,katy perry,barış manço bu haftaki favorileri @-potterhead- @mrt-06 @Harunnn60
tarkan,sıla,şebnem ferah ortalamydı @batuhankaralar @denizz19 @Maskeli Fedai
@Çiğdem- bu hafta kesin gittin o ne biçim şarkı ya da @EFE UYSAL da gidebilirrihanna her zamanki gibi soyunmuş sadece ses yok
@sokak sanati
Sağol Emre'cimoylarımı kullandım sezen aksu,katy perry,barış manço bu haftaki favorileri @-potterhead- @mrt-06 @Harunnn60
@Çiğdem- bu hafta kesin gittin o ne biçim şarkı ya da @EFE UYSAL da gidebilirrihanna her zamanki gibi soyunmuş sadece ses yok
@sokak sanati
puanları verdim bileBana iyi vermessen seni yakarım.![]()
Bekle sen melun herkese sana karşı ittifak kuracam şimdi.puanları verdim bile![]()
ay hep şike yapıyon.ssİlk beşte :
1.sezondan 2 ,
2.sezondan 2 ,
3.sezondan ise 1 kişi var!
Sağol sevimsizoylarımı kullandım sezen aksu,katy perry,barış manço bu haftaki favorileri @-potterhead- @mrt-06 @Harunnn60
@sokak sanati
İlk gün kullandım sonra kullanamam diyeGenelde tehlikeli maddeleri etiketledim
@BesaleT @-potterhead- @EFE UYSAL @Çiğdem- @Tzira @ozgur2113 oylama için yarın 18:00 son gün süre uzatılmayacak yollayın oylarınızı uşaklar![]()
Oylama Perşembe 18:00 sondur bilginize @Titanium @Castei @eskici @hayret bi şey @beyazsoy @Billy Kane @Tzira @gözlemci ve diğerleri...