MusicSurvivor All Star | 7.Hafta

Oylarımı kullandım.

Bu hafta benden yüksel beklicek isimler belli aslında. Katy Perry, Sezen ve Tarkan. İlk 3'lü bunlar. @mrt-06 @Harunnn60 @Maskeli Fedai

Bu hafta en çok şaşıracak isim Sıla oldu. Şarkısını baya sevdim. Biraz bazı sözler anlamsız geldi Nakaratta onun dışında iyiydi. @denizz19 10'a yakın bir puan bekle.

@EFE UYSAL Ceceli'yi ilk kez bu denli sonuna kadar dinledim. Ses sağlam çıkmış şarkıda hoş. 10+ bekle kanka.:D
Mustafa Sandal'da aynı şekilde. İyiydi şarkı baya güzeldi ama ses az müzik kısık değişik olmuş. Şarkıda küçük Problem vardı @Çiğdem' yinede 10+ verdim.
Göksel yine sevdiğim güzel bir parça ile gelmiş. Her zaman ki gibi ilk 5'de yer aldın.:D @Ahmad
Bu hafta @Yiğitt senin elemanda iyiydi. Kötü değildi. Ortalarda bir mücadele verdi.
Demet Akalın ise @tolgab tahminim üzere seveceğim bir şarkı ile gelmiş. Güzeldi. 10'a yakın aldın.:D

Yıldız Tilbe biraz daha sağlam recap ile gelse 10'a yaklaşır @xemrexxx ama böylede iyi bence.:D
ay pis .ss seni @denizz19 a havale ediyorum yıldızın bu şarkısına bu yorum.ss

Recabı bilerek sana yaptırdım, recabı ayarlarken beğenirsin diye. :Z :A
Bu da yalan önce GunesinOglu'na gitmişsin o da beni tavsiye etmiş.

Ama öyle de oldu aslında hep sonradan gelir aklım başına hem sonradan sonradan diye diye beğendim şarkıyı. :F