- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Hii ben geldim İsteklerinizi belirtin gerçekleştireyim
akşama yollarım artık acele etmiyorum birazda bizim nazımız geçsin@Çiğdem- oylarını yollarsan neden olmasın
ay pis .ss seni @denizz19 a havale ediyorum yıldızın bu şarkısına bu yorum.ssOylarımı kullandım.
Bu hafta benden yüksel beklicek isimler belli aslında. Katy Perry, Sezen ve Tarkan. İlk 3'lü bunlar. @mrt-06 @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Bu hafta en çok şaşıracak isim Sıla oldu. Şarkısını baya sevdim. Biraz bazı sözler anlamsız geldi Nakaratta onun dışında iyiydi. @denizz19 10'a yakın bir puan bekle.
@EFE UYSAL Ceceli'yi ilk kez bu denli sonuna kadar dinledim. Ses sağlam çıkmış şarkıda hoş. 10+ bekle kanka.
Mustafa Sandal'da aynı şekilde. İyiydi şarkı baya güzeldi ama ses az müzik kısık değişik olmuş. Şarkıda küçük Problem vardı @Çiğdem' yinede 10+ verdim.
Göksel yine sevdiğim güzel bir parça ile gelmiş. Her zaman ki gibi ilk 5'de yer aldın. @Ahmad
Bu hafta @Yiğitt senin elemanda iyiydi. Kötü değildi. Ortalarda bir mücadele verdi.
Demet Akalın ise @tolgab tahminim üzere seveceğim bir şarkı ile gelmiş. Güzeldi. 10'a yakın aldın.
Yıldız Tilbe biraz daha sağlam recap ile gelse 10'a yaklaşır @xemrexxx ama böylede iyi bence.
ay pis .ss seni @denizz19 a havale ediyorum yıldızın bu şarkısına bu yorum.ss
sen kendine bak sürekli soyunuyor seninki ay @Çiğdem- e hak verdim şu anGeçen haftaya göre iyi verdim. Ortalardasin işte o sese rağmen.
Yüksek puanlarını bekliyorum, geçen sefer bu şarkıya yüksek vermiştin.Dinlemeye başlayayım bari şu recapı.
sen kendine bak sürekli soyunuyor seninki ay @Çiğdem- e hak verdim şu an
Hadi ordan sen benim gibi araştırma yapmazsın üşenirsin yani. Ama şarkı güzeldi ilk 5'imde yer verdim sanırım.Yüksek puanlarını bekliyorum, geçen sefer bu şarkıya yüksek vermiştin.
Recabı bilerek sana yaptırdım, recabı ayarlarken beğenirsin diye.Hadi ordan sen benim gibi araştırma yapmazsın üşenirsin yani. Ama şarkı güzeldi ilk 5'imde yer verdim sanırım.
Bu da yalan önce GunesinOglu'na gitmişsin o da beni tavsiye etmiş.Recabı bilerek sana yaptırdım, recabı ayarlarken beğenirsin diye.
Hee @GunesinOglu her şeyi yumurtlamış bakıyorum da sana.Bu da yalan önce GunesinOglu'na gitmişsin o da beni tavsiye etmiş.
Ama öyle de oldu aslında hep sonradan gelir aklım başına hem sonradan sonradan diye diye beğendim şarkıyı.
Bu forumda hiçbir şey benden gizli kalmaz.Hee @GunesinOglu her şeyi yumurtlamış bakıyorum da sana.
Vaayyy şarkıyı da ezberlemişiz nakarat kısmını.
O zaman bekliyoruz bu sefer yüksek pointlerini.
Ben olmasam her şey gizli kalır.Bu forumda hiçbir şey benden gizli kalmaz.
Ey Allah'ım şarkıyı normal sezonda kullanmamış bir de öldürecek bu çocuk beni.