- Reaksiyon puanı
- 22,465
- Puanı
- 860
Hii ben geldimİsteklerinizi belirtin gerçekleştireyim
![]()
akşama yollarım artık acele etmiyorum birazda bizim nazımız geçsin@Çiğdem- oylarını yollarsan neden olmasın![]()
ay pis .ss seni @denizz19 a havale ediyorum yıldızın bu şarkısına bu yorum.ssOylarımı kullandım.
Bu hafta benden yüksel beklicek isimler belli aslında. Katy Perry, Sezen ve Tarkan. İlk 3'lü bunlar. @mrt-06 @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Bu hafta en çok şaşıracak isim Sıla oldu. Şarkısını baya sevdim. Biraz bazı sözler anlamsız geldi Nakaratta onun dışında iyiydi. @denizz19 10'a yakın bir puan bekle.
@EFE UYSAL Ceceli'yi ilk kez bu denli sonuna kadar dinledim. Ses sağlam çıkmış şarkıda hoş. 10+ bekle kanka.
Mustafa Sandal'da aynı şekilde. İyiydi şarkı baya güzeldi ama ses az müzik kısık değişik olmuş. Şarkıda küçük Problem vardı @Çiğdem' yinede 10+ verdim.
Göksel yine sevdiğim güzel bir parça ile gelmiş. Her zaman ki gibi ilk 5'de yer aldın.@Ahmad
Bu hafta @Yiğitt senin elemanda iyiydi. Kötü değildi. Ortalarda bir mücadele verdi.
Demet Akalın ise @tolgab tahminim üzere seveceğim bir şarkı ile gelmiş. Güzeldi. 10'a yakın aldın.
Yıldız Tilbe biraz daha sağlam recap ile gelse 10'a yaklaşır @xemrexxx ama böylede iyi bence.![]()
ay pis .ss seni @denizz19 a havale ediyorum yıldızın bu şarkısına bu yorum.ss
sen kendine bak sürekli soyunuyor seninki ay @Çiğdem- e hak verdim şu anGeçen haftaya göre iyi verdim. Ortalardasin işte o sese rağmen.![]()
Yüksek puanlarını bekliyorum, geçen sefer bu şarkıya yüksek vermiştin.Dinlemeye başlayayım bari şu recapı.
sen kendine bak sürekli soyunuyor seninki ay @Çiğdem- e hak verdim şu an![]()
Hadi ordan sen benim gibi araştırma yapmazsın üşenirsin yani.Yüksek puanlarını bekliyorum, geçen sefer bu şarkıya yüksek vermiştin.![]()
![]()
Recabı bilerek sana yaptırdım, recabı ayarlarken beğenirsin diye.Hadi ordan sen benim gibi araştırma yapmazsın üşenirsin yani.Ama şarkı güzeldi ilk 5'imde yer verdim sanırım.
![]()
Bu da yalan önce GunesinOglu'na gitmişsin o da beni tavsiye etmiş.Recabı bilerek sana yaptırdım, recabı ayarlarken beğenirsin diye.![]()
![]()
Hee @GunesinOglu her şeyi yumurtlamış bakıyorum da sana.Bu da yalan önce GunesinOglu'na gitmişsin o da beni tavsiye etmiş.
Ama öyle de oldu aslında hep sonradan gelir aklım başına hem sonradan sonradan diye diye beğendim şarkıyı.![]()
Bu forumda hiçbir şey benden gizli kalmaz.Hee @GunesinOglu her şeyi yumurtlamış bakıyorum da sana.
Vaayyy şarkıyı da ezberlemişiz nakarat kısmını.![]()
O zaman bekliyoruz bu sefer yüksek pointlerini.
Ben olmasam her şey gizli kalır.Bu forumda hiçbir şey benden gizli kalmaz.![]()
Ey Allah'ım şarkıyı normal sezonda kullanmamış bir de öldürecek bu çocuk beni.![]()