O zorluğu biz her hafta yaşıyoruz ne yazık kiŞimdi kullandım oylarımı ve gönderdim @denizz19
Çok zor oldu ya baya şarkı vardı puanlama yaparken zorlandım .
9 puana da tamah ederim ama şarkım güzeldi aslında niye beğenmedinoylarımı kullandım;
yabancılar +7 nin üstüne çıkamadı..
sıla'da ilk defa bu kadar düştü. +10 nun üstüne çıkamadı..
göksel'de +10'un altındaydı..
ceceli'ye de bir türlü +10 üstü vermek nasip olmadı..
başarılar herkese..
9 bile değil haftaya telafi edersin artık9 puana da tamah ederim ama şarkım güzeldi aslında niye beğenmedin
O kadar kötü yani neyse sağlık olsun9 bile değil haftaya telafi edersin artık
İddialı laf ettin bu sözlerini haftaya puanlamam da göz ardı etmeyeceğimBu hafta sana bay bay diyoruz.
Şaka şaka.İddialı laf ettin bu sözlerini haftaya puanlamam da göz ardı etmeyeceğim
Demek ki 10'u geçememiş ya da 9 ya 10 Neyse o da iyidirŞaka şaka.
Şarkını sevdim gerçekten +8 üstünde bir puan diyeyim.
Bak sen iyiydin ama diğer üsttekiler de iyiydi. Sanırım sen finale gitmek için iyi olmayan şarkıları öne atıyorsun.Demek ki 10'u geçememiş ya da 9 ya 10 Neyse o da iyidir
Profesyonel bir taktik diyelim. Ben Sıla'nın hangi şarkılarının hangi haftada daha iyi gideceğini kestirebiliyorum sadece elbette iyi şarkılarımı sona saklıyorumBak sen iyiydin ama diğer üsttekiler de iyiydi. Sanırım sen finale gitmek için iyi olmayan şarkıları öne atıyorsun.
Profesyonel bir taktik diyelim. Ben Sıla'nın hangi şarkılarının hangi haftada daha iyi gideceğini kestirebiliyorum sadece elbette iyi şarkılarımı sona saklıyorum
@Harunnn60 Hediye ve Reverans şarkılarıyla aran nasıl
yıldızı neden saymadın melun.ssoylarımı kullandım;
yabancılar +7 nin üstüne çıkamadı..
sıla'da ilk defa bu kadar düştü. +10 nun üstüne çıkamadı..
göksel'de +10'un altındaydı..
ceceli'ye de bir türlü +10 üstü vermek nasip olmadı..
başarılar herkese..