Seni etiketledim görmezden mi geliyon.Bende sana ne düşük ne yüksek diyeyim ortalarda beğenmene sevindim.
Seni etiketledim görmezden mi geliyon.Bende sana ne düşük ne yüksek diyeyim ortalarda beğenmene sevindim.
çeyreke 5 kişi olması avantajdır ayoll çok güçlü aşrkıcılar var 4 kişi kalsaydı güççlü 1 kişi dısarda kalıcaktı şimdi çeyrek için daha şanslı oldukNeden ya.sssssssssssssssssssssssssssss
Sonuçlar açıklansın artık.çeyreke 5 kişi olması avantajdır ayoll çok güçlü aşrkıcılar var 4 kişi kalsaydı güççlü 1 kişi dısarda kalıcaktı şimdi çeyrek için daha şanslı olduk
yok bakacaktım başka bir işe daldım unuttum dur bakayımSeni etiketledim görmezden mi geliyon.
Daha şimdi mi çabukŞarkıları dinlemeye başlıyorum
hadi ayoll süre uzadı bile hem senin daha acele etmen lazım sonucta zor attık kendimizi bu haftaya hemen gönderŞarkıları dinlemeye başlıyorum
Daha şimdi mi çabuk
hadi ayoll süre uzadı bile hem senin daha acele etmen lazım sonucta zor attık kendimizi bu haftaya hemen gönder
18:00 bitti ama göndermeyen olduğu için uzadı süreSaat 8'de bitmiyor mu panik yaptırmayın beni
İkisi de gayet iyi şarkılar kesin iyi veririm demeyeyim ama veredebilirim o haftaki şarkıların ne olduğu da bunda etken@denizz19 kalırsam 2 hafta KYBBL ve Tesadüf Aşk ile gelecem nasıl.
stratejik ilerliyorum şu haftaları geçebilirsem iyi şarkılarda gelicek tabi cnm sana özel@Çiğdem- bir türlü Mustafa'nn güzel şarkılarına giremedin. Bu hafta ki şarkınıda hiç beğenmedim. Hatırlarsan önceden tam puan falan bile vermiştim, umuyorum artık iyi şarkılara giriş yaparsın.
Merakla bekliyorum sonuçları.