Seni etiketledim görmezden mi geliyon.Bende sana ne düşük ne yüksek diyeyim ortalardabeğenmene sevindim.
Seni etiketledim görmezden mi geliyon.Bende sana ne düşük ne yüksek diyeyim ortalardabeğenmene sevindim.
çeyreke 5 kişi olması avantajdır ayoll çok güçlü aşrkıcılar var 4 kişi kalsaydı güççlü 1 kişi dısarda kalıcaktı şimdi çeyrek için daha şanslı oldukNeden ya.sssssssssssssssssssssssssssss
Sonuçlar açıklansın artık.çeyreke 5 kişi olması avantajdır ayoll çok güçlü aşrkıcılar var 4 kişi kalsaydı güççlü 1 kişi dısarda kalıcaktı şimdi çeyrek için daha şanslı olduk![]()
Seni etiketledim görmezden mi geliyon.![]()
Daha şimdi miŞarkıları dinlemeye başlıyorum![]()
hadi ayoll süre uzadı bile hem senin daha acele etmen lazım sonucta zor attık kendimizi bu haftaya hemen gönderŞarkıları dinlemeye başlıyorum![]()
Daha şimdi miçabuk
![]()
hadi ayoll süre uzadı bile hem senin daha acele etmen lazım sonucta zor attık kendimizi bu haftaya hemen gönder![]()
18:00 bitti ama göndermeyen olduğu için uzadı süreSaat 8'de bitmiyor mu panik yaptırmayın beni![]()
İkisi de gayet iyi şarkılar kesin iyi veririm demeyeyim ama veredebilirim o haftaki şarkıların ne olduğu da bunda etken@denizz19 kalırsam 2 hafta KYBBL ve Tesadüf Aşk ile gelecem nasıl.![]()
stratejik ilerliyorum şu haftaları geçebilirsem iyi şarkılarda gelicek tabi cnm sana özel@Çiğdem- bir türlü Mustafa'nn güzel şarkılarına giremedin.Bu hafta ki şarkınıda hiç beğenmedim. Hatırlarsan önceden tam puan falan bile vermiştim, umuyorum artık iyi şarkılara giriş yaparsın.
Merakla bekliyorum sonuçları.![]()