- Reaksiyon puanı
- 22,465
- Puanı
- 860
Ayy hayalin ne senin oynamıyorum tamam haftaya Hediye ile gelirsem tam puanına layığımHayallerimle oynama.
Ayy hayalin ne senin oynamıyorum tamam haftaya Hediye ile gelirsem tam puanına layığım
Hiç sevmemiştim ama bu sarki ile Sıla antiliğimi attığımi hissettim.Duruma göre değerlendirilir o şarkıda ama bunun kadar iyi bekleme
Ayy neler duyuyorum şaşırtıyorsun beni sokakçımbu kadar beğendin demek İmkansız aslında çok güzel olmasına rağmen beklenen ilgiyi görmemişti oysa ki çünkü beklenti çok büyüktü
Hahaha sevincin Kursağında kalacak ama ilk sezon kullanmadım ben bu şarkıyı yani genel anlamda albüm şarkısı olarak demiştimİlk sezon mu.
En fazla ortalarında üstünde olursun. Öyle büyük beklenti yaşama yine.
Hahaha sevincin Kursağında kalacak ama ilk sezon kullanmadım ben bu şarkıyı yani genel anlamda albüm şarkısı olarak demiştim
İlk sezon bunun yerine Yara Bende vardı şimdi o yok bu varNiye sevineyim. İlk sezon kullansaymışsın iyiymiş. Bir ara saçma bir şarkı kullanmıştın onun yerine iyi giderdi
İlk sezon bunun yerine Yara Bende vardı şimdi o yok bu varSaçma şarkısı yok Sılamın hepsi ayrı telden güzelkıskanç
En Doğru Zaman mıHayır be yara bende değil. Başka vardı. 7. Olmuştun. Elenmek üzereydin.
En Doğru Zaman mı
Bu sezonda Dön Demeyi Unuttum kötü gitti üstelik çok harika bir şarkı olmasına rağmenAynen o olabilir. İsmini duymamıştım hiç.Çok kötü gitmişti.
Bu sezonda Dön Demeyi Unuttum kötü gitti üstelik çok harika bir şarkı olmasına rağmen
Nazarlık olsun tabi bak bir anda 2.sıraya yerleştim bir de Sıla çöktü diyordunuzNazarlik olsun. Onun yerine Yara Bende deseydin final puanı alırdin.
Nazarlık olsun tabi bak bir anda 2.sıraya yerleştim bir de Sıla çöktü diyordunuz
En baştan beri hedefimiz finaldiDalgada mi gecmeyelim.ss
Bundan sonra sürpriz elemelerde Elenirsen elenirsin.Yoksa finale göz kırptı bence. Seninle iyi geçinmek gerek.
En baştan beri hedefimiz finaldi
BakalımUmarım finalde karşılaşmak bir daha kaderimizde yazılmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?