Yalan söylemeyeceğim, benim içimden hiç sevmeyeceğim geçiyor.@Amoureux içimden bir ses bu hafta şarkımı çok beğeneceksin diyor
Geceye doğru dinleyeceğim şarkıları, yorumlarım.
Yalan söylemeyeceğim, benim içimden hiç sevmeyeceğim geçiyor.@Amoureux içimden bir ses bu hafta şarkımı çok beğeneceksin diyor
better than sılaŞarkıları dinledim hepsi iddialı Rihanna'yı bile beğendim@sokak sanati
@denizz19 İmkansız'ı severim iyi puan alacaksın yine
Ben bu hafta 'Olacak Olacak' ile yarışıyorum, herkese başarılar 😉
@DarkLeqenD @Yiğitt @turkuazz @gözlemci @sokak sanati @batuhankaralar @HarzeM @eskici @Felon @BesaleT @Castei @cevaa @beyazsoy @sürgünüm @Billy Kane @hayret bi şey @Aserat @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Bully @denizz19 @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @EnveR @adımutlulukk @ozgur2113 @Ahmad @Tzira @cookies @Reytinger @GunesinOglu @soo @vadikızı @Amoureux @Titanium @primavera @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @S.G.A.T.
Ayy sahi mibetter than sıla
Seversin senYalan söylemeyeceğim, benim içimden hiç sevmeyeceğim geçiyor.
Geceye doğru dinleyeceğim şarkıları, yorumlarım.
etiketlemeden nasıl 1 dk içinde cvp verdin 😱Ayy sahi mi
Seversin sen
Şarkıları dinledim hepsi iddialı Rihanna'yı bile beğendim@sokak sanati
@denizz19 İmkansız'ı severim iyi puan alacaksın yine
Ben bu hafta 'Olacak Olacak' ile yarışıyorum, herkese başarılar 😉
@DarkLeqenD @Yiğitt @turkuazz @gözlemci @sokak sanati @batuhankaralar @HarzeM @eskici @Felon @BesaleT @Castei @cevaa @beyazsoy @sürgünüm @Billy Kane @hayret bi şey @Aserat @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Bully @denizz19 @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @EnveR @adımutlulukk @ozgur2113 @Ahmad @Tzira @cookies @Reytinger @GunesinOglu @soo @vadikızı @Amoureux @Titanium @primavera @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @S.G.A.T.
Şarkı yollama süresi geçmedi mi böyle bir şey kabul edilemez@Maskeli Fedai eğer değiştirirsen recap yarına kalır çünkü recapı baştan yapmak zorunda kalcam . Bunu da @denizz19 kabul etmez
İyi iyi bu hafta şarkıları ne kadar az beğenirsen o kadar iyi benim için.Bundan sonra kaçarın yok. Only Girl'ü beğendi isen umut var senden.
Ben ilk kez duydum bu şarkıyı.@Bully Cumhuriyete rakip çıktı.
İyi iyi bu hafta şarkıları ne kadar az beğenirsen o kadar iyi benim için.
Sen yap recapı dönüş yok artık buradan.@Maskeli Fedai eğer değiştirirsen recap yarına kalır çünkü recapı baştan yapmak zorunda kalcam . Bunu da @denizz19 kabul etmez
Olabilir. Türklerdeki bu vizyonsuzluk sürdüğü sürece manda biel daha iyi olabilir
Milli maç reklama girsin de dinleyeyim bakayım neymiş şu Only Girl
Milli maç reklama girsin de dinleyeyim bakayım neymiş şu Only Girl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?