Yalan söylemeyeceğim, benim içimden hiç sevmeyeceğim geçiyor.@Amoureux içimden bir ses bu hafta şarkımı çok beğeneceksin diyor
Geceye doğru dinleyeceğim şarkıları, yorumlarım.
Yalan söylemeyeceğim, benim içimden hiç sevmeyeceğim geçiyor.@Amoureux içimden bir ses bu hafta şarkımı çok beğeneceksin diyor
better than sılaŞarkıları dinledim hepsi iddialı Rihanna'yı bile beğendim @sokak sanati
@denizz19 İmkansız'ı severim iyi puan alacaksın yine
Ben bu hafta 'Olacak Olacak' ile yarışıyorum, herkese başarılar 😉
@DarkLeqenD @Yiğitt @turkuazz @gözlemci @sokak sanati @batuhankaralar @HarzeM @eskici @Felon @BesaleT @Castei @cevaa @beyazsoy @sürgünüm @Billy Kane @hayret bi şey @Aserat @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Bully @denizz19 @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @EnveR @adımutlulukk @ozgur2113 @Ahmad @Tzira @cookies @Reytinger @GunesinOglu @soo @vadikızı @Amoureux @Titanium @primavera @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @S.G.A.T.
Ayy sahi mibetter than sıla
Seversin senYalan söylemeyeceğim, benim içimden hiç sevmeyeceğim geçiyor.
Geceye doğru dinleyeceğim şarkıları, yorumlarım.
etiketlemeden nasıl 1 dk içinde cvp verdin 😱Ayy sahi mi
Seversin sen
Şarkıları dinledim hepsi iddialı Rihanna'yı bile beğendim @sokak sanati
@denizz19 İmkansız'ı severim iyi puan alacaksın yine
Ben bu hafta 'Olacak Olacak' ile yarışıyorum, herkese başarılar 😉
@DarkLeqenD @Yiğitt @turkuazz @gözlemci @sokak sanati @batuhankaralar @HarzeM @eskici @Felon @BesaleT @Castei @cevaa @beyazsoy @sürgünüm @Billy Kane @hayret bi şey @Aserat @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Bully @denizz19 @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @EnveR @adımutlulukk @ozgur2113 @Ahmad @Tzira @cookies @Reytinger @GunesinOglu @soo @vadikızı @Amoureux @Titanium @primavera @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @S.G.A.T.
Şarkı yollama süresi geçmedi mi böyle bir şey kabul edilemez@Maskeli Fedai eğer değiştirirsen recap yarına kalır çünkü recapı baştan yapmak zorunda kalcam . Bunu da @denizz19 kabul etmez
İyi iyi bu hafta şarkıları ne kadar az beğenirsen o kadar iyi benim için.Bundan sonra kaçarın yok. Only Girl'ü beğendi isen umut var senden.
Ben ilk kez duydum bu şarkıyı. @Bully Cumhuriyete rakip çıktı.
İyi iyi bu hafta şarkıları ne kadar az beğenirsen o kadar iyi benim için.
Sen yap recapı dönüş yok artık buradan. @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai eğer değiştirirsen recap yarına kalır çünkü recapı baştan yapmak zorunda kalcam . Bunu da @denizz19 kabul etmez
Olabilir. Türklerdeki bu vizyonsuzluk sürdüğü sürece manda biel daha iyi olabilir
Milli maç reklama girsin de dinleyeyim bakayım neymiş şu Only GirlBu hafta en iddialı benim. Zaten @EFE UYSAL beni etiketlemedi direk son 3'de olacak. İyisin yine.
Milli maç reklama girsin de dinleyeyim bakayım neymiş şu Only Girl