Yüzyılın kumpasını kurdum. Sana demiştim birkaç hafta içinde gidecen diye çok iyi şarkıların var çünkü kurtulmak lazım Tarkan'dan.@Bully hain .ss Kandırıldim
Bundan sonra kaçarın yok. Only Girl'ü beğendi isen umut var senden.
Ben ilk kez duydum bu şarkıyı. @Bully Cumhuriyete rakip çıktı.
Elendiği hafta dışında yalnızca geçen hafta kullandı. Normal sezonda tam vermiş de şarkıma ondan bu uğraşımO kullanıyor zaten.
Erdem Kınay 'ın aranjesi ilk kez duymuş olabilirsin ama beğeneceğini umuyorum
Recap bitmek üzere nanik sana.
Melun son anda kumpas kurduRecap bitmek üzere nanik sana.
Melunum şaka yapıyorum tabii ki ben senin kötülüğünü ister miyim hiçMelun son anda kumpas kurdu
Melun son anda kumpas kurdu
@sokak sanati bana kumpas kurdu melun @Bully .ss
Konu music survivorsa istersinMelunum şaka yapıyorum tabii ki ben senin kötülüğünü ister miyim hiç
Ay çok formumdayım bu aralar. Geçen hafta final puanı alamadım hırslandım bu hafta almam şart.
Diyorsun.Konu music survivorsa istersin
Offf şaka maka bana hainlik yapamazsin sen
Ay çok formumdayım bu aralar. Geçen hafta final puanı alamadım hırslandım bu hafta almam şart.
Kendi hür iradesiyle ayrılmış yapabileceğimiz bir şey yok yoksa Yalın'a iyi veriyordu ben de isterdim kalmasını ama döneceğini sanmıyorum yani.
Sen daha inatçısın ama ikna edersin beklerim.Dönebilir. Bakalım bir konuşayım. İnatçıdir ama ikna edilebilir.
Gavurun gavurluğu dışında pek bi sorunu yok benceAlla şaşırtıcı geldi yine. Ben ters köşe olursun diye böyle dedim ama ters köşe oldum.
Gavurun gavurluğu dışında pek bi sorunu yok bence